Dagens horoskop fredag 8/9

07 sep, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du är trött på att alltid låta ditt arbete komma i första hand. Idag låter du jobbet bli sekundärt medan du satsar på att ta hand om dina kollegor, din familj och dina vänner istället. Du känner att det är viktigt att prioritera den delen av ditt liv, något som du delvis slarvat med senaste tiden.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen innehåller massor av skratt men också högt tempo och en hel del att tänka på. Du gillar vanligtvis inte att bolla med flera bollar i luften samtidigt, men idag har du bra koordinationsförmåga och en härlig entusiasm. En bra dag att delta i tävlingar och spel.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är en dag då mycket står och väger. Det kan bli en dag som ger dig en massa bra energi och goda nyheter men det kan också bli en dag då allt jobbigt inträffar på samma gång. Det som är viktigt är att egentligen inte förvänta sig något utan att ta dagen så den kommer. Kvällen blir intressant, den handlar om ett möte.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Mycket i Kräftans liv kretsar kring nära vänner och framförallt familj. Det är till dina nära du söker dig för att återhämta dig och få kraft. Det har varit en lång vecka så idag behöver du den positiva energi som dina närmaste ger dig. Du behöver få möjligheten att stanna upp och bara njuta av nuet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Lejonet är en social, glad prick som oftast finner sig tillrätta i alla miljöer. Idag drar du dig undan och håller dig i bakgrunden. Saken är den att du plötsligt kan drabbas av blyghet, särskilt om du är i en större grupp. Det är inte så ofta, men när du känner dig underlägsen så tappar du målföret.

Jungfrun 23/8-22/9

Fredagen blir en rolig dag då du gärna umgås med vänner eller familj. På jobbet går dagen fort och du hinner inte bli uttråkad, vilket annars kan vara ett bekymmer med dig. På kvällen passar du på att bli bortskämd eller att skämma bort någon som du tycker mycket om.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som är mån om att alla ska trivas därför blir du arg på en kollega som tenderar att köra med yngre eller nyare personer. Hen anser att det finns en hierarki på er arbetsplats, men du tycker att den här personen mest snackar skit och det visar du tydligt idag.

Skorpionen 23/10-21/11

Alla har den där kollegan eller vännen som aldrig tar plats eller gör väsen av sig. Idag är du fast besluten att ändra på det och det gör du genom att ge den här personen möjligheten att glänsa för något ni gjort tillsammans. Kvällen handlar om fest och om att roa sig kungligt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir en trevlig dag där du lägger energi på dina vänner och kollegor snarare än dina arbetsuppgifter. Vissa personer kan uppleva dig som lite pratig idag, men du bjuder på det. Kvällen handlar om att träffa vänner och ut och roa dig. Du är en mästare på att ha kul.

Stenbocken 22/12-19/1

På fredagen är du bjuden på fest, en aw eller en trevlig kväll med kompisarna. Det här är något du verkligen ser fram emot och du hoppas på att få sällskap av en viss person. Oavsett om hen kommer eller inte så blir kvällen lyckad och full av skratt.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det mycket att göra och dagen blir lång och stressig. Du försöker öka tempot för att hinna med så mycket som möjligt, men det blir ändå svårt att hålla sig inom ramen för din vanliga arbetstid. På kvällen verkar några av dina nya kollegor vilja bjuda med dig på aw eller middag.

Fiskarna 19/2-20/3

Försök att undvika elektronisk utrustning och datorer idag. Du kommer att märka att det strular en hel del och risken är stor att mycket av det arbete som du lägger ned idag kommer att få göras om i början på nästa vecka. Kvällen blir rolig och spontan. Du möter nya och inspirerande människor.

Annons
Innehåller annonslänkar