Dagens horoskop torsdag 7/9

06 sep, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag sätts det mesta av din intelligens på prov. Du utmanas till att tänka utanför boxen och du kan uppleva det som svårt att tackla vissa av de utmaningar du stöter på. Ett tips är att titta på problemen från en annan synvinkel. På kvällen hör en släkting av sig och hens attityd kan skapa en konflikt.

Oxen 20/4-20/5

Du känner äntligen en stabilitet på jobbet och när du gör det mår du bra. Idag är en dag då du kan planera framåt för hösten samtidigt som du kan fokusera på att leverera för dagen. Kvällen handlar om att röra på sig men också om att umgås med familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du frustrerad, men du är också väldigt målmedveten och vill mycket. Dagen handlar om att kunna hantera dina känslor samtidigt som du jobbar och är trevlig. Tvillingen tenderar att sluta sig inom sig själv när hen tycker saker är jobbiga, men du bör försöka vara lite social idag.

Kräftan 21/6-22/7

Idag kan du göra en riktigt bra affär, men då gäller det att du säljer in dina idéer till din närmaste chef eller till en klient. Idag har du talets gåva och om du bara lägger ned lite tid på hur du ska presentera din idé så har du goda möjligheter att få precis det du önskar. Kvällen bjuder på nyheter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du goda möjligheter när det kommer till att ro större affärer i hamn, eller att göra fynd för dig själv. Om du funderar på att köpa lägenhet eller att göra en större investering så är det här dagen då du ska lägga ett bud. Din instinkt när det kommer till bra deals är på topp den här torsdagen.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag har du goda chanser att få ett erbjudande som rör ett framtida arbete. Det kan vara ett engångsuppdrag men det kan också rör något av lite mer långvarig karaktär. Hur du reagerar på det här erbjudandet beror främst på hur du trivs på din nuvarande arbetsplats.

Vågen 23/9-22/10

På torsdagen är det din tur att skina. Efter att ha blivit mer varm i kläderna känner du att du inte bara förtjänar, du tänker ta din rättmätiga plats i gruppen. Vågen är varm, rolig och väldigt lätt att tycka om, särskilt när du anstränger dig. Kvällen kan bjuda på en spontan aw och/eller en liten flirt.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Torsdagen blir betydligt lättsammare än onsdagen. Idag jobbar du med en människa som kan dig utan och innan. Ni kompletterar varandra och det gör att allt går väldigt smidigt. Under dagen inträffar en och annan incident, men inget ni inte löser med humor och tålamod tillsammans.

Skytten 22/11-21/12

Hela dagen handlar om arbete som du ogillar men som måste bli gjort. Skytten är ganska dålig på att tvinga sig själv att göra tråkiga saker så det blir en nyttig läxa för dig. Ett belöningssystem där du får uppmuntran för varje steg du tar i rätt riktning kanske är något som skulle kunna fungera för din del.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag arbetar du eller umgås med en person som du är väldigt attraherad av men som du har försökt att hålla ett avstånd till. Det finns en kemi mellan er, det går inte att förneka och idag kan du inte låta bli att flirta och rentav visa att du är intresserad. Det här är modigt för att vara du.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag kommer droppen som får bägaren att rinna över. Din kollega säger något halvt spydigt om ett problem som hen själv har orsakat. Du får ett utbrott och du markerar tydligt att hens uppförande lämnar en hel del övrigt att önska. På kvällen känns det mesta bättre och du går gärna ut med dina vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kör fast lite på jobbet idag och du märker att du inte kommer vidare utan att ha möte med en större grupp personer, antingen live eller via datorn. Det är viktigt att alla röster får höras innan du eller en chef fattar ett avgörande beslut. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken
Annons
Innehåller annonslänkar