Dagens horoskop onsdag 6/9

05 sep, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag möter du många nya människor och det är bra att du är social och utåtriktad. Du har väldigt lätt för att ta människor just nu och du läser dem bättre än du brukar göra. Eftermiddagen bjuder på lite trivsamt skvaller och en massa härligt skratt.

Oxen 20/4-20/5

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Onsdagen blir en dag då du tar paus från dina vanliga uppgifter och fokuserar på ett nytt, spännande område. Om du är öppen för det kan det här leda till bättre betalt inom en ganska snar framtid. Idag är du även öppen för att träffa nya människor i intressanta miljöer.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även onsdagen blir lite jobbig. Du stressar för att hinna med, men ditt största problem är att du blir mindre effektiv när du stressar och då får du mindre gjort. Vad du behöver göra är att fokusera på en sak i taget istället för att jonglera med flera bollar i luften samtidigt.

ELLE Astro #5 - Ascendenten
ELLE Astro #5 - Ascendenten

Kräftan 21/6-22/7

onsdagen handlar inte bara om dig utan om de människor du omger dig med. Det finns en person som på sätt och vis skulle kunna beskrivas som giftig för dig. Er relation har alltid präglats av drama och konflikter. Nu börjar du fundera på om det är nödvändigt att ha hen i ditt liv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Även den här dagen handlar om kommunikation, men i det här fallet är det snarare att bygga och underhålla relationer till dina kollegor. Du kan vara ganska snabb på att döma människor och det gör att du går miste om potentiella samarbetspartners. Försök vara öppen för det som är annorlunda.

Jungfrun 23/8-22/9

Även onsdagen handlar om att vara synlig i en grupp. Du använder dig av dina talanger och du litar på att ditt hårda arbete kommer att tala för dig. Tyvärr är det bara halva sanningen. Det är alltid dem som skriker högst som syns mest, frågan är hur du ska hävda dig i den här typen av grupp.

Vågen 23/9-22/10

Du verkar återigen vara i samma grupp som under gårdagen, men idag är du lite mer framträdande. Efter att ha lärt känna några personer lite så är du tryggare i att säga vad du tycker och tänker. Det blir en rolig och annorlunda dag som går ganska fort. Kvällen handlar om en släkting och hens pengabekymmer.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag tvingas du att ha tempo redan från morgonen om du ska hinna med. De allra flesta Skorpioner är inga morgonmänniskor så det finns en risk att du inte får så mycket gjort som du hoppats på under de första timmarna på dagen. Det bidrar med att öka din stress och kan tvinga dig att arbeta övertid.

Skytten 22/11-21/12

Idag springer du på samma person som gjorde ett så starkt intryck på dig under gårdagen. Oavsett om mötet är planerat från din sida eller en ren slump så får du möjligheten att etablera en kontakt. Hen är precis lika fascinerande som du trodde och du inser att det här är någon du måste lära känna.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du väldigt positiv till det mesta. Du är lätt att ha att göra med och du börjar gärna prata med främlingar, något som är väldigt okaraktäristiskt för dig. Den här dagen kan handla om yngre personer, barn eller djur. Du vinner många personers hjärta den här dagen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag förväntas du samarbeta med en person som inte lyssnar. Du har jobbat med hen tidigare och då har du försökt att agera professionellt även om det varit svårt. Idag märker du att din ilska ökar på allt eftersom dagen går. På kvällen funderar du på hur du ska agera i den här situationen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det verkar vara en del rotation på personalen på ditt arbete och idag möter du en ny chef eller kollega. Ni kanske inte klickar från början, men ha tålamod, ni kommer att komplettera varandra på ett bra sätt. På kvällen är det idrott, träning eller en hobby som gäller.

Annons
Innehåller annonslänkar