Dagens horoskop tisdag 5/9

04 sep, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen inleds med ett bra snack med en av dina chefer. Då får du feedback på saker som gör bra, men också tips om att kunna förbättra ditt arbete. Kvällen handlar om att se möjligheter där andra ser utmaningar. Du har en positiv inställning till det mesta just nu.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen träffar du en ny kollega och du får en chans att göra ett bra första intryck. Hen är en stark individ, men du kan vara duktig på att charma när du vill. Eftermiddagen handlar om att visa hen runt och om att få personen ifråga att känna sig välkommen.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

På tisdagen hamnar det en hel del saker på ditt bord och det gör dig stressad. Du är inte bra på deadline eller press. För dig fungerar det bättre om du kan bestämma lite själv hur du vill jobba. Under eftermiddagen har du en ganska jobbig diskussion med en chef.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Du har kommit till en punkt i ditt liv då du inte tycker att det händer så mycket. Du är rätt nöjd med det mesta, men det som stör dig är att du inte känner att du utvecklas eller växer just nu. Idag kan det hända att du lite mer aktivt börjar söka andra jobb eller titta på kurser.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du kan vara lite otydlig när du uttrycker vissa idéer och då kan det bli fel. Den här dagen handlar om att kommunicera med dina kollegor och om att vara väldigt klar med vad du vill ha gjort och hur du vill att det ska utföras. Lämna inget utrymme för tolkningar, då kommer misstagen.

Jungfrun 23/8-22/9

Du jobbar med fler människor än du brukar idag eller så jobbar du i en större grupp. För dig är det alltid något av en utmaning eftersom det innebär att du måste våga ta för dig så att du inte hamnar i skymundan. Du må vara intelligent och idérik, men du har svårt att ta plats.

Vågen 23/9-22/10

Du kan vara lite blyg när du blir inslängd i en större grupp, särskilt om du inte känner någon. Idag sätts din sociala kompetens på prov i just ett sådant sammanhang. Du befinner dig med en rad nya människor och du vill göra din röst hörd samtidigt som du kämpar med din blyghet.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag ska det vara högt till tak. Du är med och utvecklar nya idéer samt skapar rutiner som kommer att röra hösten. Det som är viktigt är att alla får göra sin röst hörd och har rätt att ta plats. Ibland blir det så att det bara är några få som vågar säga något. Kvällen handlar om att bli överraskad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen handlar om ett möte som bara är alldeles hastigt men som ändå gör ett väldigt djupt intryck på dig. Du träffar en person som verkligen får dig att vakna till liv. Det är något med hens utstrålning som är magisk och du kan inte sluta tänka på hen.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du glittrande glad och ovanligt social. Vanligtvis brukar du inte ta för dig så mycket på jobbet utan håller dig lite för dig själv. Idag strör du din charm omkring dig och du bländar dina kollegor med din torra humor och ditt vinnande leende. Kvällen bjuder på en fysisk utmaning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du försöker få kontroll över ditt arbete idag och det kan låta enklare än det är eftersom det är så många inblandade i ditt projekt, och alla vill ha ett ord med i laget. Här gäller det att styra med vänlig hand. Om du blir för dominerande kan vissa kollegor slå bakut och vägra att samarbeta.

Fiskarna 19/2-20/3

Under tisdagen testas ditt tålamod en del. Du jobbar med en kollega som kan bete sig barnsligt och idag så visar hen prov på just den sidan. Du har tillräckligt att göra utan att behöva agera förälder åt vuxna människor. Kvällen handlar om att ha tur och om att vinna något.

Annons
Innehåller annonslänkar