Dagens horoskop måndag 4/9

03 sep, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

På måndagen fokuserar du mycket på praktiska uppgifter. Efter det känslomässiga dramat under förra veckan är det skönt att kunna arbeta med händerna och låta både hjärnan och hjärtat vila lite. Kvällen handlar om nyheter som rör en nära vän.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en härlig måndag, inte bara för att Månen är i ditt tecken utan också för att du har haft en skön helg. Det finns något positivt och glatt över hela din personlighet. Du får alla runt omkring dig att må bra. Kvällen handlar om familjen.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite seg efter helgen och du har svårt att komma igång, särskilt på morgonen. Det är okej att vara trött så länge man gör sitt bästa. Den här dagen handlar om en kollega som har personliga problem och som uppehåller dig rätt mycket med att prata om det. Kvällen blir trevlig och aktiv.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen handlar om att stanna upp och tänka efter. Även om du periodvis kan reflektera över livets stora frågor så är du en person som oftast tänker framåt istället för att fundera på det som hänt. Jupiters retrograd får dig mer eftertänksam och det är bra för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Nu när Jupiter går in i retrograd påverkar det det livliga och äventyrliga Lejonet med att få dig att sakta ned tempot. Du blir inte lika driven som du brukar vara de närmaste månaderna utan du använder din tid till att reflektera över dig själv och till att umgås med din familj.

Jungfrun 23/8-22/9

Du får en fantastisk start på veckan. Med dubbel jord i ditt tecken tar du dig an uppgifter med en sylvass logik och ett praktiskt tänk som hjälper dig att tackla de svåraste problemen. Du är verkligen på topp idag, och det vet du om. Kvällen handlar om att unna sig något.

Vågen 23/9-22/10

När du kommer till jobbet idag så känner du ett växande missnöje. Det handlar om ett uppdrag eller en uppgift som inte alls är så som du hade tänkt dig den. Du tar dig an problemet med en försiktigt målmedvetenhet som hjälper dig att lösa ditt dilemma på ett smidigt sätt.

Skorpionen 23/10-21/11

På måndagen är du inte på humör för någonting. Du är trött efter helgen och du gör inte mer än nödvändigt på jobbet. Om du kan så ägnar du den här dagen åt praktiska uppgifter eller åt saker som sitter i ryggraden så att du slipper tänka. Det blir en tidig kväll för din del.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag har din chef och dina kollegor rätt så höga förväntningar på att du ska komma på de udda, och kreativa förslagen. Tyvärr är du lite seg den här dagen och du har svårt att tänka utanför ramarna utan du håller dig helst till det som är välbekant och hemtamt.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen är verkligen din dag. Med dubbel dos jord i ditt tecken kan du ta dig an allt du vill. Du har en envishet som kan flytta på berg, men också ett öga för det vackra och exklusiva. Idag unnar du dig lyx antingen i form av en present eller härligt god mat.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag befinner du i en situation som både känns bekant och främmande på samma gång. Det kan vara att du hjälper till inom ett område som du slutat med eller att du befinner dig på en resa och är på en plats som du varit på tidigare. Hela dagen blir lite overklig, men ändå rätt så bra.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tänker logiskt idag och det hjälper dig att jobba på utan att stressa. Du lägger upp ditt arbete på ett bra sätt och det får mycket gjort, särskilt under förmiddagen. Måndagen handlar även om att glöra saker efter jobbet som att träffa en vän och att ha trevligt.

Annons
Innehåller annonslänkar