Dagens horoskop söndag 3/9

02 sep, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Om lördagen gav dig möjlighet att utforska saker på egen hand så blir söndagen social och väldigt familjär. Du har människor omkring dig hela dagen och trots att du njuter av att umgås med dina nära kan du känna dig på gränsen till kvävd. Här gäller det att du ger dig själv lite utrymme.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen vill du hinna med att göra roliga aktiviteter och att göra fint hemma. Nu när hösten är på ingående känner du ett starkt behov av att få boa in dig. En vän hör av sig både skvaller och roliga nyheter. Det blir den perfekta avslutningen på veckan.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

På söndagen går du och väntar på nyheter som har med en privat investering att göra. Du har svårt att fokusera på annat när du väntar, försök annars kommer det att bli en lång dag eftersom du får höra nyheterna först på kvällen. En bra dag att besöka en släkting på.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Du har en äldre släkting som håller av dig väldigt mycket och som skulle uppskatta ett spontanbesök från dig. Du har inte så mycket tid över som du skulle vilja för att spendera med hen så det är viktigt att den tid ni umgås blir en bra kvalitetstid. Överraska gärna hen med något extra gott.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen handlar om starka band och vänskap som sträcker sig över årtionden. Du är en person som har lätt för att hitta vänner och smälta in i olika grupper, men det finns ett fåtal personer som känner dig på djupet och en av dem träffar du idag. Du får ett värdefullt råd från hen som du borde lyssna på.

Jungfrun 23/8-22/9

Även söndagen kretsar kring information och nyheter, men av ett helt annat slag än lördagens. Här handlar det om en vän eller en yngre släkting och nyheter som har med hen att göra. Dagen kan mycket väl bjuda på ett firande, men framförallt så handlar det om att glädjas tillsammans med andra.

Vågen 23/9-22/10

På söndagen unnar du dig saker. Det kan vara en shoppingdag eller så bjuder du dig själv på en god lunch eller ett mysigt fika. För dig handlar dagen om att njuta av de små guldkornen i vardagen. Under kvällen får du ett frestande förslag rörande en fritidsaktivitet från en vän.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handlar om familj och släkt. Det passar bra att ta en spontan lunch eller en fika med en äldre släkting. Hen har ett par goda råd du borde ta och lyssna på. Om du gör som din släkting föreslår kan du spara både tid och pengar framöver.

Skytten 22/11-21/12

Du tar dig tid att bara vara idag. Lugnet bidrar med eftertanke och du ser klarare på veckans fördelar och dess problem. Det har varit en känslomässigt stark vecka så det kan hända att du känner dig lite dränerad. Kvällen handlar om en släkting och hens överraskande och annorlunda idéer.

Stenbocken 22/12-19/1

Även söndagen blir härlig, men idag skämmer du bort dig själv och andra omkring dig. Kanske bjuder du en vän eller släkting på en spontan lunch eller unnar dig något som du mår bra av som ett träningspass eller ett hemma SPA. På söndagen laddar du verkligen batterierna.

Vattumannen 20/1-18/2

Även om söndagen inleds lugnt så slutar den väldigt stressigt. Du tycker att du är väl förberedd för dagens aktiviteter, men sanningen är den att du som vanligt inte tagit med saker som kan gå snett i dina beräkningar. Även om du hinner dit du ska idag så är marginalen knapp och det gör att du stressar upp dig.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Idag fokuserar du mycket på din familj eller på hemmet. Det blir en dag med hög mysfaktor. Du gör saker för att du själv ska må bra men också för att få dina nära och kära att bli glada. Dagen handlar även om jordnära intressen såsom mat, att påta i en trädgård eller att plocka bär.

Annons
Innehåller annonslänkar