Dagens horoskop lördag 2/9

01 sep, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att ge sig ut och upptäcka nya områden. Det kan vara en familjeutflykt eller ett alldeles eget äventyr. Till skillnad från många andra tecken så trivs Väduren bra i sitt eget sällskap och ibland tycker du nästan det är skönare att göra saker själv än med sällskap.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen kretsar kring aktiviteter som du tycker om att göra, det kan vara konst, musik, matlagning eller att vistas i naturen. Idag släpper du loss din kreativitet och då kan magi uppstå. Du känner dig ovanligt fri just nu, som om en tyngd lyfts från din axlar och du kan andas friare.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är fortfarande en hel del känslosvallningar i ditt horoskop och du har väldigt lätt för att bli arg just nu, men det kompenserar du genom att fort bli glad igen. Det kan vara lite jobbigt för en del av dina vänner att hantera ditt humör så försök att ha en öppen kommunikation.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen blir en rolig och social dag där du gärna gör saker ihop, antingen med familjen eller dina vänner. Du tycker att det mesta verkar kul just nu så du är lätt att få med på olika aktiviteter. För dig är det extra spännande att testa saker som du inte prövat på tidigare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag får du möjligheten att återse en gammal vän eller en släkting, det blir ett kärt återseende eftersom ni inte hinner träffas så ofta. Det finns mycket att ta igen, framförallt när det gäller vad som hänt i respektive persons liv. Kvällen blir lite annorlunda men trevlig.

Jungfrun 23/8-22/9

Under lördagen snubblar du över värdefull information av misstag. Du inser att det här är lite för bra för att vara sant, men ibland har du turen på din sida och det har du idag. Tack vare den nya informationen kan du omvärdera vissa beslut som du tagit och det kommer att spara dig pengar.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen handlar om att inte stressa men också om att ägna sig åt praktiska aktiviteter. Det här är en dag då du gärna får dina händer smutsiga av jord eller målarfärg. Under dagen kommer en granne eller bekant med ett ganska syrligt påstående som tar dig lite på sängen.

Skorpionen 23/10-21/11

Du ägnar med fördel den här lördagen åt en hobby. Du är både kreativ och tänker fritt den här dagen vilket gör att du kan bli inspirerad att uträtta stordåd. Idag är du gärna utomhus eftersom du känner dig närmare alla energier som omger dig. Kvällen handlar om en långvarig vänskap.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har problem med att du inte riktigt lyssnar. Själv tycker du att du gör det, men sanningen är att du har lite svårt att fokusera när andra personer pratar. Dina tankar drar gärna iväg, särskilt om personen ifråga blir långrandig. Det här är något som märks tydligt idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är en dag där du träffar vänner och njuter av att vara ledig. Det kan vara en shoppingrunda på stan, en mysig fika och promenader eller en middag hemma. Oavsett vad dagen och kvällen bjuder på så handlar det främst om vänskap och om att ta sig tid att umgås med varandra.

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen blir en rolig dag där du kombinerar en hobby med nytta. Du testar dina förmågor och du tänjer på gränsen för vad du kan prestera. Idag får du ett erkännande på att utvecklats och förändrats en del de senaste året. Kvällen blir rolig och lite annorlunda.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen blir rolig och fartfylld. Du är full av idéer och du känner ett behov av att få vara aktiv. Oavsett om du väljer att utmanar dig själv fysiskt eller ägnar dagen åt lite mer stillsamma aktiviteter så blir det en rolig dag där du upptäcker nya saker om dig själv. Kvällen bjuder på god mat och trevligt sällskap.

Annons
Innehåller annonslänkar