Dagens horoskop fredag 1/9

31 aug, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Fredagen bjuder på drama. Det blir en dag som river upp känslor men också en dag som skapar tajta band och bjuder på många skratt. Om du är nyförälskad kan det uppstå svartsjuka, antingen hos dig eller din partner. Här gäller det att vara försiktig så att ni inte säger saker ni ångrar.

Oxen 20/4-20/5

Energin från Månen håller i sig och gör dig väldigt medveten om dig själv och dina egna behov. Oxar är sällan själviska, men du har insett att ett litet mått med egoism faktiskt gynnar både dig själv och din omgivning. När du mår bra orkar du stötta och ta hand om dina nära.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag mår du mycket bättre även om du fortfarande sover dåligt. Du känner dig inspirerad både på jobbet och privat. Det finns en eller flera personer som livar upp din dag med sin närvaro. Om du kan, ska du se till att jobba så mycket som möjligt med dessa. Kvällen ser ut att bjuda på en fest.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Även idag är du känslig, men på ett väldigt positivt sätt. Har du ett förhållande är det här en dag som passar utmärkt till romantiska gester och en dejt på tu man hand. Som singel mår du bäst av att omge dig med dina vänner, just nu vill du helst inte vara ensam.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen blir livlig, social och rolig men det sker även mycket saker som du inte kunnat förutse. Just nu är det en mardröm för alla jordtecken som avskyr det oväntade, men för dig är det bara kul. Du gillar att avstyra katastrofer och framstå som dagens hjälte.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag får du besked om en kostnad av något slag, det kan vara en bostad, en renovering eller något som har med jobbet att göra. Den här kostnaden och om du har råd med den, är tankar som genomsyrar en stor del av dagen. Kvällen handlar om att ta ställning för eller emot ett förslag.

Vågen 23/9-22/10

Efter en vecka som på många sätt har varit ganska jobbig så får du en trevlig och lättsam fredag. Stämningen är på topp och du har roligt dagen igenom. Idag blir du överraskad av ett oväntat samtal eller ett spontanbesök. Det här är något som sätter guldkant på hela dagen.

Skorpionen 23/10-21/11

Fredagen handlar om att tänka klart och att gå in i en ny fas i livet. Det behöver inte vara något avgörande eller stort, men du känner ända in i själen att det är en förändring som kommer att göra dig gott i längden. Kvällen handlar om vänner och om att vara spontan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en vän som inte lyssnar trots att du försöker resonera med hen. Det här är en person som alltid går sin egen väg och som inte ser något problem med det. Du är orolig för hen och det är därför du försöker lägga dig i din väns/partners förehavanden trots att du inte blivit ombedd att göra det.

Stenbocken 22/12-19/1

På fredagen stressar du en hel del. Du har mycket som du vill hinna med men också många som sliter i dig och vill ha din hjälp. Du kan bli lite irriterad på vissa personer för att de inte låter dig arbeta ifred, men samtidigt blir du smickrad av deras uppmärksamhet. Kvällen blir rolig och bjuder på nöjen.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir lite av en Carpe Diem dag där du fånga ögonblicket och går upp i nuet. Det blir en avslappnande dag som du med fördel tillbringar utomhus. Det viktigaste den här dagen är att vädret samarbetar med dig. Kvällen bjuder på god mat och trevligt sällskap.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Även om Månens inflytande fortfarande är starkt den här fredagen så är den största effekten av den på väg att klinga av. Den här dagen handlar om vänskap, om kärlek och om att träffa nya spännande människor. Du är ovanligt utåtriktad idag. Kvällen bjuder på en överraskning.

Annons
Innehåller annonslänkar