Dagens horoskop torsdag 31/8

30 aug, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag inträffar den blå Månen och det blir en konstig dag. Du kan få starka känslosvallningar och bli väldigt sårbar under några timmar. Även om dagen för med sig mycket känslor och ger den dig också en energikick att ta tag i saker som du skjutit upp alldeles för länge.

Oxen 20/4-20/5

Den blå Månen är stark i sin påverkan och alla tecken kommer att känna av den på ett eller annat sätt. För dig är det en positiv kraft som visserligen markerar ett slut, men som framförallt ger dig hopp om en bättre framtid. Den här dagen blir härligt positiv och underbart rolig.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är ditt humör inte på topp och du tar lätt åt dig av kritik. Vad du borde göra är att se till att få en lugn morgon så att du kan förbereda dig för dagen. Det kan vara en god idé att prata med din chef om att få börja lite senare, du kommer att vara mer effektiv om du får sova ut.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

På torsdagen kommer du vara väldigt känslig och det finns en risk att du nästan börjar gråta utan att veta varför. Det är den blå Månen som gör sitt jobb genom att rensa ut en massa gammalt som du gått och burit på utan att ens vara medveten om det. Du kommer att få en fräsch start på hösten.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag kommer det in en massa ny och härlig energi, men det finns ett inslag av kaos i dagen som gör att det är svårt att påverka vad som händer. Både yttre faktorer och dina egna känslor spelar spratt med dig så var beredd på det oväntade den här torsdagen.

Jungfrun 23/8-22/9

Det är blå Måne och det är en påverkan som går djupt i ditt inre. Det blir ett kaos av känslor idag och du har svårt att styra vad du säger och hur du agerar, lägg till ett liknande tumult i din omgivning så summerar du dagen ganska bra. Vad som gäller är att acceptera att inga regler gäller idag.

Vågen 23/9-22/10

Idag är det en hel del som trasslar till sig för dig, särskilt om du arbetar med olika datorer eller andra maskiner. Det är mycket som inte fungerar och du har svårt att hinna med det du ska när du hela tiden stöter på problem med allt från kopieringsmaskiner till telefoner.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är du fullmåne och du känner av den rejält. Du håller dig oftast lite för dig själv när du är så här påverkad av planetställningarna. Du vet att du kan vara labil i ditt humör och du vill inte att någon oskyldig ska drabbas av ditt temperament. Trots allt så är det en dag som levererar känslomässigt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

På torsdagen känner du dig väldigt underlig i humöret. Det här är en dag då du kan både få ett utbrott och börja bete dig allmänt konstigt. Du känner inte igen dig själv, men å andra sidan så drabbas de flesta av den blå Månen påverkan på ett eller annat sätt.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag inträffar den blå Månen och för dig kan den gestalta sig som ett behov av att komma vidare. Du tycker att du står och stampar i ditt liv. Kanske söker du in på universitet eller till en privat utbildning. Du kan också söka ett nytt jobb eller gå på lägenhetsvisningar. Dagen handlar om att skapa din framtid.

Vattumannen 20/1-18/2

Torsdagen handlar om miljöombyte men också om resa. Det kan vara en kortare eller längre resa och det kan vara något som har med arbetet att göra eller något du gör privat. Idag umgås du mycket med en vän som har en förmåga att få dig att slappna av och må bra.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det blå Måne i Fiskarnas tecken och det ger dig kraften att ta dig ur destruktiva relationer, oavsett om det handlar om förhållande, vänskap eller i arbetslivet. Den blå Månen ger dig också energi att gå vidare och att skapa möjligheter för framtiden. En riktigt bra dag.

Annons
Innehåller annonslänkar