Dagens horoskop onsdag 30/8

29 aug, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen är vi på väg in i en så kallad blå Måne, det innebär att det är en andra fullmåne samma månad.Det sker väldigt sällan och det skapar gärna turbulens i horoskopen både strax före och efter. Dagen känns lite ödesmättad och du går runt och väntar på att något ska hända.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen handlar om att hämta andan och få en paus i vardagen. Det har varit tuffa dagar den senaste tiden och du känner dig lite upp i varv. Idag passar det bra med övningar som stärker din mindfulness, såsom yoga eller meditation. Under dagen får du positiva nyheter rörande din ekonomi.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inne i en period då du sover dåligt. Det kan bero på att det snart är blå Måne, men det kan också ha att göra med ett problem som du har svårt att ta tag i. Tankarna virrar omkring i din hjärna och du får svårt att koncentrera dig. De närmaste dagarna är du dessutom väldigt känslig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Som Kräfta är du extra känslig för Månen positioner och det gör att din sömn troligtvis blir påverkad under stora delar av veckan. Under natten till torsdag kan du även ha konstiga och väldigt starka drömmar som dröjer sig kvar. En god idé kan vara att skriva ned dem, du kan förstå dem bättre längre fram.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är det snabba vändningar så det gäller att du är med redan från morgonen. Många viktiga beslut kommer att fattas under dagen och du vill inte att det ska ske över huvudet på dig. Var även uppmärksam på detaljer och försök att läsa situationer, det kommer du att ha hjälp av.

Jungfrun 23/8-22/9

Onsdagen blir en stark dag på många sätt. Du befinner dig i en miljö som ligger utanför din komfortzon och du får brottas med dig själv för att hitta din plats. Som tur är så har du en plan för dagen och du utnyttjar även din värme och intelligens för att charma dem du möter.

Vågen 23/9-22/10

Även onsdagen ser stressig ut. Släng dessutom in en variabel av kaos i det hela så du har en väldigt intensiv dag att se fram emot. Du försöker medla mellan två kollegor som ofta har svårt att hålla sams, men risken är stor att du hamnar i kläm snarare än att du lyckas lösa deras problem.

Skorpionen 23/10-21/11

Som Skorpion är du ofta känslig för Månens olika faser och idag så känner du verkligen av att det är på väg in i en blå Måne. Det innebär en andra fullmåne samma månad och det sker väldigt sällan. Du kan uppleva förvirring, beslutsångest och ett starkt behov av att få vara ensam.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du försöker att få en grupp att agera som en grupp och inte en massa olika viljor som drar åt olika håll. Just som du börjar känna att du faktiskt har fått fram ditt budskap så är det någon som sätter sig på tvären och gör som hen vill istället. Här gäller det att välja sina ord med omsorg.

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen har du många olika saker inplanerade och det gäller att hinna med allt. Som vanligt är listor ett bra sätt för dig att skapa ordning, både omkring dig och i din hjärna. Då kan du pricka av en sak i taget och se att du kommer närmare ditt mål. Kvällen handlar om musik och om att ha kul.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag blir du irriterad av att dina chefer fattar beslut över ditt huvud. Det gäller resor och arbete som inte är på din hemort och du tycker att du borde få ett ord med i laget. Här gäller det att vara tydlig med att du inte accepterar den här formen av beslutsfattning.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Idag går Månen in i Fiskarnas tecken vilket ger dig en trygghet och en självsäkerhet i allt du tar dig för. Det finns en vilja att förändra saker i ditt liv just nu. Det handlar inte bara om stora och omvälvande förändringar utan det kan vara små detaljer som med en lite ändring kan förbättra en hel del i din vardag.

Annons
Innehåller annonslänkar