Dagens horoskop tisdag 29/8

28 aug, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att läsa andra människor och idag känner du att du har knäckt koden när det kommer till att just avläsa känslor. Det blir en dag där du möter många spännande människor från olika bakgrunder. Det blir också en dag du får konfronteras med dina egna fördomar.

Oxen 20/4-20/5

Det verkar trassla sig i olika kedjor som så småningom leder fram till problem för dig. Du är en problemlösare, men just idag blir du lite matt. Du vet inte riktigt hur du ska tackla situationen och dina chefer är lika handfallna som du. Kvällen bjuder på aktivitet som rensar hjärnan på negativa tankar.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en försiktighet i ditt tecken som inte brukar finnas där. Du tassar på tå för att inte störa vissa lite griniga kollegor, och du blir irriterad på dig själv att deras åsikter betyder så mycket. På jobbet är tempot högt och du stressar mer än du borde. Var noga att inte slarva med raster eller mat.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra dag om du ska starta upp projekt eller jobba lite mer skissartat med idéer. Idag passar det inte med detaljplanering eller saker som kräver odelad uppmärksamhet. Du har alldeles för många tankar i huvudet för det. Kvällen passar bra för all form av fysisk ansträngning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Även om du fortfarande är något avvaktande så är du inte riktigt lika handlingsförlamad som du bitvis var under gårdagen. Du har tagit dig tid och tänkt igenom vad du vill göra så idag kan du agera på dina planer och ändå känna dig ganska trygg. Kvällen handlar om hur ord kan såra.

Jungfrun 23/8-22/9

Under tisdagen möter du många intressanta människor som inspirerar dig. Du kanske är på en kurs eller startar en ny hobby den här dagen, för temat är att lära sig nya saker och träffa nya människor. Kvällen handlar om att smälta alla intryck och mentalt sortera dagens händelser.

Vågen 23/9-22/10

På tisdagen är du stressad både fysiskt och mentalt. Det är mycket på jobbet just nu och dessutom blir du extra utmanad när vissa personer inte drar sitt strå till stacken. Du är sällan den som säger ifrån, men det finns en risk att du blir arg på riktigt idag.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen blir rolig och annorlunda. Du lär dig nya saker och du inspirerar andra till att lära sig saker av dig. Dagen handlar om ett ömsesidigt utbyte och då är det bra att du har lätt för att prata med människor. Under eftermiddagen kan ett samtal från en släkting väcka vissa frågor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

På tisdagen studerar du en gruppdynamik. Du vill veta vem det är som är den självpåtagna ledaren och vem som faktiskt lyssnar på andra. Det blir en spännande dag som ger dig ett och annat nyttigt perspektiv. Kvällen handlar om att träffa din familj eller släkting.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen vill du gärna vara den som visar vad du kan. Du är effektiv och jobbar hårt. Den här dagen kan du även upplevas som flirtig av vissa kollegor. Du är egentligen inte särskilt flirtig av dig, men det finns en person som du tycker är kul att göra förbryllad och det gör du bäst genom flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

På tisdagen lyfter du vardagliga problem och sätter rutiner på jobbet. Det blir en ganska lättsam dag där du känner att du faktiskt har tid att fokusera på en sak i taget. Under eftermiddagen passar du på att fixa lite med ett privat åtagande som du har.

Fiskarna 19/2-20/3

Även under tisdagen är du full av kreativitet och unika idéer. Idag tar du upp en sak med en av dina chefer i hopp om att din idé kan stärka gruppen både nu och på längre sikt. Kvällen handlar om att våga sticka ut i ett offentligt sammanhang.

Annons
Innehåller annonslänkar