Dagens horoskop måndag 28/8

27 aug, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

På måndagen har du lätt för att känna in vad andra personer har för behov. Som Vädur brukar du inte vara särskilt finkänslig men just idag är du väldigt empatisk. En kollega mår dåligt och du tar dig inte bara tid att lyssna på hen, du ser även till att stötta med hjälp och råd.

Oxen 20/4-20/5

Det är minst sagt rörigt på jobbet just nu och det rimmar illa med ditt kontrollbehov. Som alla jordtecken vill du ha koll på vad som förväntas av dig och det som sker kring dig. Kvällen handlar om att mysa och ta det lugnt med familjen.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du lite orolig av dig och du undviker alla former av konfrontationer. Det innebär att du håller dig undan människor som du vet ofta uttrycker sina åsikter utan att ta hänsyn till andra. Den här dagen handlar helt enkelt om att inte hamna i konflikt oavsett om det är på jobbet eller hemma.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Du inleder veckan i ett kreativt flöde där du tar chansen att uttrycka dina idéer för din chef. Det finns så mycket drivkraft i ditt tecken just nu, det gäller bara att du kan få utlopp för den. En gammal konflikt mellan dig och en vän är på väg att blossa upp igen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag slits du mellan viljan att kunna agera och en känsla som säger dig att du borde ta det lugnt och tänka efter lite innan du gör något impulsivt. Vanligtvis har Lejonet bara ett läge och det är full fart framåt, men idag påverkas du av Vattumannen och det gör dig lite mer eftertänksam.

Jungfrun 23/8-22/9

Jungfrun brukar vara väldigt noga med rutiner och att göra saker på rätt sätt, men idag finns det en slarvighet i ditt tecken som inte brukar finnas där. Du gör saker baklänges och utan att egentligen ha någon plan vilket resulterar i att hela dagen blir förvirrande. Kvällen bjuder på trevligt sällskap.

Vågen 23/9-22/10

Idag finns det många idéer i ditt horoskop och många av dem rör arbetet eller en hobby. Du är ovanligt kreativ och du vågar ta ut svängarna rejält. Du imponerar på en person som blir inspirerad av din härliga energi och din förmåga att få alla att må bra.

Skorpionen 23/10-21/11

På måndagen är du glad och social. Du kan få en ny medarbetare och du får hen att verkligen trivas. Det finns mycket charm i ditt tecken och när du anstränger dig så är du oemotståndlig. Kvällen handlar om att röra på sig och om att hitta nya inspiration.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en kollega som kan vara lite småsint av sig och det irriterar dig. Till hens försvar har du aldrig satt dig in i varför den här personen är som hen är. Du har dömt ut hen på förhand, vilket är synd eftersom ni skulle kunna bli riktigt bra vänner.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en måndag där du kan slappna av och göra saker som gör dig glad, som att skapa ordning omkring dig, arbeta fysiskt eller träna. Framförallt handlar dagen om att jobba mycket själv vilket du uppskattar. Du har inga problem att vara social i pauser, men när du jobbar föredrar du ensamhet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har varit borta från vardagslunken en längre tid, det kan vara genom semester eller resor med jobbet. Nu landar du i vardagen igen och du tycker att det är riktigt behagligt att jobba utan att behöva fundera så mycket. Kvällen handlar om att träna och om att umgås med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

På måndagen bubblar du över av kreativa idéer på jobbet. Du har hämtat inspiration under helgen och idag är du ivrig att få dela dina tankar med de personer som du är närmast med på arbetet. Kvällen handlar om vänskap och om att stärka vänskapsband.

Annons
Innehåller annonslänkar