Dagens horoskop söndag 27/8

26 aug, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

På söndagen vill du också vara effektiv men nu mer på hemmaplan. Du har inte samma behov av att vara bäst men du vill ändå skryta lite med din kunnighet inom ett visst område. Väduren är en tävlingsmänniska och har svårt att motstå en utmaning, särskilt om den kommer från en vän.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir lugn oavsett vilka projekt som du har inplanerat. Nyckeln till en harmonisk söndag är att inte stressa upp dig även om du har en del att göra. Under den här dagen tar du tag i småsaker som blivit liggande alldeles för länge enligt dig.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du gärna utomhus och ägnar det mesta av dagen åt en hobby. För dig finns det ett värde av att få vara nära naturen. Du känner dig lugnare och dina tankar blir klarare när du vistas i harmoniska miljöer. På kvällen unnar du dig något extra gott till middag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

På söndagen behöver du verkligen få tid att återhämta dig och det gör du genom att göra saker som gör dig glad. Det kan vara att träna, läsa en bok eller bara ta det lugnt. Det som är viktigt är att du inte stressar eller jagar upp dig. Kvällen handlar om glada nyheter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Lejonet är bra på att skämma bort sig själv och den här dagen handlar om att unna sig. Det kan vara lyxen att kunna vara spontan och ta dagen som den kommer men också rent materiellt, att köpa sig något fint eller bjuda sig själv på en god lunch. Dagen handlar om att hitta nya pärlor i närområdet.

Jungfrun 23/8-22/9

Om gårdagen handlar om shopping så blir dagen lyxig på ett annat sätt. Du spenderar tid med människor som står dig nära och du skämmer bort dig själv med god mat och massor av trevliga och spontana aktiviteter. Idag får du nyheter om en vän som bor eller är utomlands.

Vågen 23/9-22/10

Även söndagen kretsar kring familjen, men idag är du gärna aktiv utomhus om vädret tillåter. Att göra saker tillsammans är något som du verkligen uppskattar oavsett om det är saker som måste göras eller små, trevliga utflykter. Kvällen handlar om att förbereda veckan som kommer.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har en härlig och mysig dag att se fram emot. Om gårdagen handlade om att ta ut sig fysiskt så blir det här en mer familjeorienterad dag där god mat, trevligt sällskap och lagom ansträngande aktiviteter står i fokus. Idag får du chansen att be en närstående om ursäkt för något du gjort eller sagt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Även söndagen bjuder på aktiviteter även om de inte är fullt lika utmattande så lördagens fysiska ansträngning. Du har sannolikt en kraftig träningsvärk idag så du unnar dig att göra saker som är snällt mot kroppen men som ger själen näring. Det kan vara svampplockning eller en långpromenad.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du seg och har svårt att komma igång. Om du måste upp tidigt blir det riktigt jobbigt. Det är mycket kaffe som gäller om du ska överleva dagen. Oavsett vilka aktiviteter du har planerat så går allt väldigt långsamt. Inget eller ingen kan få dig att öka tempot.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har mycket som du planerar den närmaste tiden både i arbete, resor och umgänge. Idag försöker du få ihop en del av hösten på ett vettigt sätt. Det innebär att du diskuterar med dina närmaste, det kan vara vänner eller familj. Du vill känna att alla vet vad det är som är på gång.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen handlar också om att ge mycket av dig själv. Du växer när du hjälper andra och det gör dig både starkare och mer insiktsfull. Idag möter du en person som kommer från ett trasigt förflutet och det skär i hjärtat på dig. Att se hur andra personer har det ger dig perspektiv på ditt eget liv.

Annons
Innehåller annonslänkar