Dagens horoskop lördag 26/8

25 aug, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen har du ett behov att visa att du kan prestera och att du är bäst. Det kan vara på jobbet eller i en hobby. Just nu påverkas du både av ditt soltecken och av Stenbocken vilket gör dig extra ambitiös. Kvällen bjuder på omväxling och nya miljöer.

Oxen 20/4-20/5

Även om lördagen till stor del kretsar kring arbete så vill du ändå ge dig själv möjligheten att ha lite kul. Idag flirtar du lite med en vän eller bekant. Det är troligtvis inget allvarligt men du gillar att känna dig uppskattad och attraktiv.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Även lördagen blir social men idag fokuserar du mer på familj och vänner än på personer du inte känner så bra. Det blir en dag då du gärna unnar dig lite nya saker, det kan vara något till hemmet eller fina kläder. Tvillingarna är svaga för lyx och har inte alltid koll på ekonomin.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Det finns bra möjligheter att umgås och njuta lite utomhus den här dagen. Det kan vara att bara träffa vänner och vara spontan eller att göra aktiviteter som är förknippade med en hobby. Summan är att vad du behöver handlar om att få frisk luft och att träffa människor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Är du ledig så ger du dig gärna ut på äventyr. För de Lejon som jobbar idag handlar dagen om att vara produktiv men att sedan göra något annorlunda och kul efter jobbet. Idag utforskar du nya områden, antingen ute i naturen eller i stadsmiljö. Det blir en härlig dag.

Jungfrun 23/8-22/9

För de flesta Jungfrur är det lön den här helgen och det gör att du kan unna dig lite extra. Är det något som du är bra på så är det budgetlyx. Du vet hur du ska skämma bort dig inom ramarna av din ekonomi. Idag gör du riktigt fina fynd både till dig själv och till hemmet.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen blir en riktig familjedag. Du satsar på att ta hand om dina nära och kära och skämma bort dem både med kärlek, god mat och omtanke. Det blir en härligt mysig dag och en ännu bättre kväll. En familjemedlem har nyheter som kan komma att innebära en förändring i närtid.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har en härlig och aktiv dag framför dig. Idag så ser du till att höja tempot fysiskt, du tycker det är skönt att kunna köra på och slippa tänka. Kvällen handlar om familjen, om god mat men också om att göra upp vissa planer för hösten. Det blir många intressanta diskussioner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här lördagen ägnar du med fördel åt riktigt ansträngande aktiviteter. Du mår bra av att röra på dig. Genom att hålla igång kan du bearbeta en hel del tankar som du har omedvetet. Det blir en tuff och utmanande dag som slutar med en skön och lugn kväll.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir intensiv. Du har mycket som du inte hunnit med i veckan och du har samlat alla småprojekt på hög till idag. Som tur är har du både ganska bra med energi och du får dessutom hjälp av en vän att hinna klart med allt du vill göra. Kvällen blir rolig och social, men lite för sen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har inte hunnit med familjen i samma utsträckning som du brukar och det känner du av. Den här lördagen gör du gärna aktiviteter tillsammans med dina nära, tyvärr kan din familj ha annat inplanerat som inte innefattar en hemmakväll med dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen handlar om att ställa upp på något frivilligt projekt. Det kan vara ett volontärarbete, engagemang i en klubb eller en hobby. Dagen blir intensiv men inte så jobbig. Det går bra att jobba hårt när man samtidigt har kul och det har du idag. Kvällen handlar om pengar.

Annons
Innehåller annonslänkar