Dagens horoskop fredag 25/8

24 aug, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag vill du gärna unna dig saker. Du känner dig extra snäll mot dig själv. Du är också lite mer vågad både i din stil och hur du uttrycker dig. Du är inte rädd för att ta risker eller att sticka ut. Det kan till och med bli så att du bjuder ut din jobbcrush bara för att du törs.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir en effektiv arbetsdag men den har också många mysiga och roliga inslag som fredagsfika och en trevlig eftermiddag med mycket skratt och värme. Kvällen bjuder på roliga aktiviteter och en del lyx. Du gillar att unna dig, särskilt när du känner dig rik.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är social och utåtriktad den här fredagen. Det finns en värme och en vilja att lära känna både kollegor och bekanta lite mer på djupet. Du frågar en hel del och ditt intresse tas som en komplimang. Kvällen bjuder på god mat och en spännande miljö.

Kräftan 21/6-22/7

Idag vänder det rejält när det kommer till ditt humör och hur social du känner dig. Från att ha sökt ensamhet så letar du aktivt upp människor att prata med idag. Du är på ett strålande fredagshumör och du sprider din entusiasm omkring dig. Kvällen handlar om att gå ut och ha kul.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag visar du precis hur stark och självständigt du kan vara. Du står upp emot en chef och säger ditt hjärtas mening även om det kan innebära att du får det lite jobbigt med den här personen. Du har aldrig varit den som undvikit en konflikt. Kvällen blir rolig, social och annorlunda.

Jungfrun 23/8-22/9

En vän eller kollega blir anklagad för något som hen inte gjort, men hen är för blyg för att försvara sig. Är det något du avskyr så är det människor som skyller sina misstag på andra för att rädda sitt eget skinn. Idag står du upp för din kollega eller vän och ser till att hen inte blir överkörd.

Vågen 23/9-22/10

Idag har du massor att göra och du har svårt att hinna med. En vän och kollega försöker hjälpa dig och du uppskattar verkligen hens ansträngningar. Problemet är att hen inte kan rutinerna och då tar det nästan längre tid att lära ut än att göra det själv. Kvällen handlar om fest och nöjen.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag känner du att du har råd att unna dig. Det kan vara en god lunch, lite shopping eller bara att gå ut på kvällen och träffa vänner. Du är på ett strålande gott humör och du ser till att liva upp stämningen omkring dig. Kvällen handlar om att kunna släppa loss och lägga vardagens bekymmer bakom sig.

Skytten 22/11-21/12

Idag är du bubblande glad och det genomsyrar nästan allt som du tar dig för. På jobbet charmar du dina kollegor och får människorna omkring dig att må bra. Du har ett sprudlande humör och en sylvass humor som få kan motstå. Eftermiddagen och kvällen passar bra till att gå ut och roa sig.

Stenbocken 22/12-19/1

På fredagen är du extra positiv och bubblig av dig. Du är populär och du blir medbjuden både på middagar och fester. För dig är det svårt att välja, du vill stå vid ditt ord och göra det du först tackat ja till, men det kommer fler, ännu mer frestande erbjudanden som du inte kan motstå.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Mycket av det du planerar den här dagen är beroende av vädret så det kan bli ändringar i sista minuten. Ändringarna kan innebära både att du kommer hem tidigt eller sent beroende på väder och vind. Det enda du vill den här fredagskvällen är att koppla av.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir den klart roligaste och även den mest intensiva dagen den här veckan. Tiden går fort och du hinner knappt blinka innan arbetsdagen är över. För vissa Fiskar kan kvällen bli väldigt romantisk, särskilt för Fiskar i nya förhållanden.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken
Annons
Innehåller annonslänkar