Dagens horoskop torsdag 24/8

23 aug, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är du flexibel och väldigt kreativ. Du tänker utanför boxen och du hittar lösningar snarare än ser problem. Dagen handlar också om ett förtroende som du får av en chef. Frågan är om du kan hålla tyst eller om du har ett behov av att föra det vidare.

Oxen 20/4-20/5

Du har många roliga idéer som har både med arbetet och ditt privatliv att göra. Istället för att sätta igång med allt samtidigt så tar du en sak i taget och när den idé fungerar tar du nästa och försöker förverkliga den. Du gillar att känna att du har kontroll samtidigt som du är kreativ.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Även om du arbetar verkar du inte vara på plats på jobbet. För dig kan nya miljöer bjuda på just den inspiration du behöver för att komma vidare med ett projekt eller lösa ett problem. Under eftermiddagen väntar nyheter som innefattar en del av dina framtidsplaner.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du i en mellanzon, du har inte lika stort behov av ensamhet som du haft de senaste dagarna, men det innebär inte att du söker dig till större grupper. Den här dagen handlar om att förhandla med en chef och försöka hitta ett sätt att kommunicera fram dina önskemål.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På torsdagen försöker du vara väldigt aktiv på jobbet. Du har många bra idéer och idag vill du försöka förankra dem i praktiskt arbete. Den här dagen möter du en ny kollega som gör ett starkt intryck på dig. Hen charmar dig med sitt leende och sin intelligens. Kvällen handlar om en utflykt.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag tar du för dig lite mer. Du har upptäckt att det inte är så läskigt med en ny grupp eftersom du känner dig väldigt välkommen. Du är fortfarande lite på din vakt, det ligger i din natur att vara, men du börjar mjukna lite. Kvällen handlar om en släkting och hens behov av hjälp.

Vågen 23/9-22/10

Idag försöker du vara effektiv och det går ganska bra med tanke på att det är mycket privat som snurrar i skallen på dig. Du pressar dig själv till att göra saker enligt ett visst schema så att du får mer kontroll. Det här är ett lite annorlunda sätt för dig att jobba på, normalt så undviker du listor.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Just nu inväntar du ett besked av något slag och mycket står och hänger med vilket svar du får. Dagen blir plågsamt lång och det är inte ens säkert att du får höra något idag även om du troligtvis får det. Försök att hålla dig upptagen, då går tiden lite fortare.

Skytten 22/11-21/12

Idag får du ett erbjudande eller en möjlighet som är väldigt intressant för din del. Du vet att det kommer att kräva mycket blod, svett och tårar, särskilt i början, men som Skytt är du sällan rädd för en utmaning. Din rädslor bottnar snarare i att saker blir för tråkiga.

Stenbocken 22/12-19/1

På torsdagen får du roliga nyheter som ger dig en härlig energi genom hela dagen. Idag finns det också utrymme för en liten arbetsflirt, särskilt singel Stenbockarna kan vara ganska flirtiga av sig. Du använder dig av humor och värme för att charma dina kollegor.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det bråk inom gruppen. Många starka viljor stretar åt olika håll och du står mitt bland alla konflikter. Vanligtvis är du bra på att hitta kompromisser, men idag tröttnar du på vuxna människor som beter sig som småbarn. Du väljer att helt enkelt gå din egen väg.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Du vaknar upp den här torsdagen som en helt ny människa, du är på ett strålande humör och du känner dig full av energi. Efter en lite tuff inledning på veckan så känns det mesta bättre. Till och med förändringarna som du står inför känns lite bättre idag. Kvällen blir rolig och soocial.

Annons
Innehåller annonslänkar