Dagens horoskop onsdag 23/8

22 aug, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är du inte mottaglig för andra personers åsikter och tankar. Du följer din egen instinkt och du litar på att du har rätt. Idag föredrar du också att jobba själv om det alternativet finns. Kvällen blir rolig och lite äventyrlig, särskilt för de yngre Vädurarna.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om att hitta sin kreativitet och att försöka tänka positivt. Det blir en rolig dag med många mysiga inslag. Du får både nytta gjord och en härlig möjlighet att slappna av och vila upp dig. Kvällen bjuder på aktivitet.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du trött på att älta samma problem om och om igen med en kollega. Du väljer helt enkelt att köra på själv istället för att samarbeta. Risken är stor att ditt beteende tas som en krigsförklaring och att konflikten blir ännu värre. Kvällen bjuder på ett spontanbesök.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Även idag har du ett starkt behov att slippa vara med människor och få jobba efter eget huvud. Även om du inte är lika kantig som igår så upplevs du ändå som lite underlig och fåordig, vilket inte är ditt vanliga beteende. Själv märker du inte någon skillnad hos dig själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen tänker du väldigt fritt och du låter din kreativitet och inspiration få blomstra. Det här är också en dag som handlar om rykten och skvaller, något som du uppskattar mer än du är villig att erkänna högt. Du älskar att få veta saker om dina kollegor och vänner.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag får du testa en ny konstellation på arbetet och det blir både intressant och utmanande för din del. Att lära sig nya saker brukar gå bra, men att lära sig nya saker utanför din trygghetszon blir mer av en utmaning. Som Jungfru tycker du det är jobbigt med för många förändringar på samma gång.

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen handlar om att gå upp i tempo och det kan vara lite jobbigt. Du brukar ha svårt att hantera press, men idag är det du själv som ställer kraven på dig och då kan det gå bättre. Kvällen handlar om att se möjligheter.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har en vän som har en hel del problem och mycket den här dagen handlar om att ge råd och stötta hen. Även om du är upptagen på jobbet så ser du till att ha så mycket tid att du kan höra av dig till hen. Det här är en person som du bryr dig mycket om och du är uppriktigt bekymrad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Även onsdagen kretsar kring att göra saker på rätt sätt och att låta kreativiteten flöda. Oavsett vad du jobbar med så hittar du på ett sätt att kunna använda fantasin för att göra dagen lite intressantare. En ny kollega väcker din nyfikenhet. Hen är rätt privat av sig och det gör hen intressant.

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen verkar du inte jobba så mycket så du passar på att göra saker som du måste hinna med hemma men också skämma bort dig med en god lunch eller trevlig fika. Dagen handlar om att njuta av livet. Eftermiddagen blir lite mer aktiv än dagen, särskilt kvällen kan bli fysiskt utmanande.

Vattumannen 20/1-18/2

Även onsdagen tycks fokusera på praktisk aktivitet snarare än det teoretiska. Även om det här är avkopplande dagar för hjärnan så får kroppen jobba, så du är ganska slut på kvällarna. Du är inte van att hålla igång fysiskt så som du gör just nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag uppstår det en hel del diskussioner, antingen hemma eller på jobbet. Du är lättprovocerad just nu och det kan hända att du överreagerar. Om ett par dagar, när du tittar tillbaka på det som hänt kan du se på situationen med lite mer objektiva ögon.

Annons
Innehåller annonslänkar