Dagens horoskop tisdag 22/8

21 aug, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag tänker du med hjärtat snarare än med huvudet. Du påverkas av Skorpionen och det gör att du följer din instinkt och litar på din passion. Det blir ändå en ganska bra dag eftersom Skorpionen ofta har en förmåga att, precis som katter, landa men fötter ner.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen försöker du att ha en rak kommunikation med en chef. Tyvärr går det inte helt som du hoppats. Hen har en förmåga att inte lyssna trots att du försöker vara väldigt tydlig. Kvällen blir intressant och bjuder på en del information. En släkting hör av sig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även den här dagen handlar om att ha en rak kommunikation och att våga stå för vad du har sagt samtidigt som du erkänner att du kanske inte hade hela bilden klar när du uttalade dig. Du är duktig på att dra förhastade slutsatser och det vet du om. Kvällen blir aktiv och utmattande.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att samarbeta idag och går gärna din egen väg utan att prata eller ta råd av någon annan. Det finns kollegor som upplever dig som lite enstörig eller kanske till och med grinig men sanningen är den att du helt enkelt behöver få vara lite ifred.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns alltid några personer som varken gör väsen ifrån sig eller syns särskilt bra på jobbet. Den här dagen handlar om att se en sådan person och om att lyfta fram hen. Du vet att ett team aldrig är starkare än den svagaste länken och idag jobbar du på att få alla att känna sig delaktiga.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag satsar du på att köra ditt eget race istället för att försöka få alla att dra åt samma håll. Du ger helt enkelt upp alla försök att skapa harmoni i gruppen och du ser till att hålla dig utanför allt skitsnack. Kvällen handlar om att testa en ny hobby eller att vara aktiv utomhus.

Vågen 23/9-22/10

Oron från igår finns kvar, men lite mer dämpat. Du har ett sjätte sinne när det kommer till större förändringar så lita på din magkänsla. I övrigt handlar den här dagen om att försöka förstå en person eller kollega som tänker väldigt annorlunda mot vad du gör. Ni klickar helt enkelt inte.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Även idag kör du på i ett ganska högt tempo, du vill få mycket undanstökat för att känna att du ligger bra till under resten av veckan. Även om du inte är lika planerande som jordtecken så uppskattar du att ha koll och det ser du till att få idag. Kvällen bjuder på fysisk aktivitet.

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen handlar om att göra saker helt och fullt. Alla uppgifter du tar dig an de här dagarna gör du helhjärtat. Du lämnar inget åt slumpen och dina chefer är nöjda med de resultat som du levererar. Kvällen blir raka motsatsen mot dagen, då unnar du dig verkligen att chilla.

Stenbocken 22/12-19/1

Under tisdagen händer det inte så mycket och det tycker du är skönt. Du jobbar på i lagom takt och du tar dig tid att prata lite med dina kollegor. Vissa personer har du inte sett på nästan hela sommaren så nu passar du på att komma ikapp med den sociala biten.

Vattumannen 20/1-18/2

På tisdagen är det ganska lugnt. Du har vissa saker du vill hinna med men i övrigt kan du göra lite som du vill den här dagen. Har du möjlighet är du utomhus en hel del. Du gillar att vara i naturen, när du är ute i skog och mark tenderar alla dina bekymmer att smälta bort.

Fiskarna 19/2-20/3

På tisdagen tvingas du att fatta beslut som rör framtiden. Eftersom de här besluten delvis är framtvingade så blir det inte en bra process, du känner dig inmålad i ett hörn och det kan göra dig lite aggressiv. Det är sällan som Fiskarna är lättretliga, men det är du idag.

Annons