Dagens horoskop måndag 21/8

20 aug, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

På måndagen är du glad och social. Du har svårt att fokusera på jobbet och när du ska göra saker som kräver att du tänker lite extra så går det inte alls. Det här är en dag då du ska undvika att fatta avgörande beslut, särskilt om det har med ekonomin att göra.

Oxen 20/4-20/5

Idag försöker du skaffa dig kontroll över vad du ska göra. Du har svårt att börja jobba innan du fått en uppfattning om vart du är på väg och hur du ska gå till väga. En kollega är grinig idag och du försöker att ha tålamod med hen. Kvällen blir social och lättsam.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en konflikt på jobbet som börjar blossa upp ordentligt. Även om du i grunden kan ha orsakat den så är du också den person som jobbar mest aktivt med att få bukt med den här osämjan. Du ogillar när det blir för mycket intrigerande på arbetsplatsen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag har du väldigt svårt att bestämma dig både i stort och smått. Det handlar om en beslutsångest som är djupgående och det påverkar dig under hela dagen. Undvika att försätta dig i situationer där du är tvungen att välja. Kvällen handlar om att säga nej.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en person på jobbet som du beundrar väldigt mycket, särskilt när det kommer till hens förmåga att hantera människor. Du anser dig själv vara bra på människor men den här personen är extraordinär. Idag får du möjligheten att studera hen på nära håll.

Jungfrun 23/8-22/9

Du märker att några av dina kollegor är osams och du gör ett tappert försök att medla mellan dem. Eftersom ni jobbar i någon form av grupp så påverkar deras dynamik ditt arbete direkt och det blir ett hinder. Under dagen tar du upp en fråga som rör lön eller din framtid med din chef.

Vågen 23/9-22/10

Idag finns det oro i din kropp, som om något är på väg att hända men du vet inte riktigt vad. Du är extra känslig och mottaglig idag och det gör att du kan uppfatta förändringar som ligger i luften väldigt tydligt. Det är något stort på gång i ditt tecken så det här är helt klart lugnet före stormen.

Skorpionen 23/10-21/11

Du stressar upp dig själv idag eftersom du vill få en bra start på veckan. Tyvärr kan du tendera att bli lite grinig när du är stressad och det går ut över dina kollegor. Försök att strukturera ditt arbete mer, då kommer du kunna vara effektiv utan att bli så uppjagad. Kvällen handlar om din ekonomi.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du arbetar med en tajt, sammansvetsad grupp och idag går ni varandra på nerverna. Du inser att någon måste ta på sig jobbet för att skapa en bra stämning och du axlar rollen utan att tänka på det. Dagen handlar också om tuffa ekonomiska beslut och om att avstå från något du vill ha.

Stenbocken 22/12-19/1

Efter en mentalt och fysiskt krävande helg unnar du dig att landa lite mjukt i vardagen igen. Idag är du snäll mot dig själv, både i att unna dig godsaker och att göra aktiviteter som du mår bra av. Det kan vara att ta en massage, köpa något fint eller kanske klippa sig.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag kan du rå över din egen tid en hel del och det passar dig utmärkt. Du kanske inte ens jobbar och då är det privata projekt som står i fokus. Dagen handlar även om en lite längre resa, om vissa praktiska problem och en del utomhusvistelse. Kvällen bjuder på trevligt umgänge.

Fiskarna 19/2-20/3

Det verkar ske förändringar på ditt arbete och det är inget som gynnar dig, i alla fall inte på kort sikt. Du får valmöjligheter, men det är inte val som du vill göra. Du trivs bra som det är just nu och det märks tydligt eftersom du har en påverkan som gör dig obekväm med alla former av förändringar.

Annons
Innehåller annonslänkar