Dagens horoskop söndag 20/8

19 aug, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag använder du dig av list och din inbyggda talang för att leda snarare än diplomati. Du har insett att du är dålig på att kompromissa så din strategi är att få dina vänner och familj att tro att du möter dem halvvägs när ni egentligen helt och hållet gör som du vill.

Oxen 20/4-20/5

Idag går du helt upp i nuet. Det blir en riktig Carpe Diem dag där du inte vill bestämma något i förväg utan tillåter dig att vara impulsiv och fri. Du brukar ha lite svårt för att improvisera, men idag får du hjälp av luft och vatten vilket gör dig mer flexibel.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag behöver du tid för dig själv för att smälta en intensiv och känslomässigt stark vecka. Tyvärr är det inte så enkelt att dra sig undan, du är en populär person som både dina vänner och din familj söker sig till. Du måste markera att du behöver få vara ifred.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

På söndagen tar du dig en ordentlig funderare. Du är en person som styrs mycket av dina känslor, men samtidigt är du lojal och har en hög moralisk tröskel. Vad du håller på med är tabu, inte bara enligt gällande normer utan även enligt dig själv. Är du villig att gå emot dina egna värderingar?

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag planerar du inte så mycket utan tar dagen lite som den kommer. Om en vän ringer och vill ses är du på men du kan lika gärna hänga med familjen eller åka och hälsa på en släkting. För dig är friheten att kunna göra lite som du vill väldigt viktig, det är då du mår som bäst.

Jungfrun 23/8-22/9

Det har varit en händelserik vecka och du är mer trött än du vill erkänna. Söndagen är en bra dag att vila upp dig och ladda batterierna. Gör saker som ger dig bra energi såsom att vistas i naturen, laga mat eller till och med städa. Jungfrun mår extra bra i ett rent hem.

Vågen 23/9-22/10

Efter en social lördag passar det bra med en lugnare söndag. Idag utvärderar du veckan som varit och gör en mental lista över för och nackdelar. Det finns en hel del som du tycker har varit bra med men också saker som du vill förbättra. Dagen handlar även om att skämma bort dig själv rejält.

Skorpionen 23/10-21/11

Annons

Det är sällan som Skorpionen är riktigt lat, men när du väl är det så sätter du en ära i att lata dig ordentligt. Det blir hela rubbet från sovmorgon till hämtmat. Det kan till och med vara så att du inte ens går upp ur sängen. En riktig "ta hand om dig själv dag".

Skytten 22/11-21/12

på söndagen är du på ett strålande humör. Du glittrar av charm och karisma. Det finns en glädje och en aptit på livet som de flesta som möter dig finner uppfriskande. Är du singel är det här en dag som är som gjord för en date. Även Skyttar som har ett förhållande kan bjudas på lite romantik.

Stenbocken 22/12-19/1

Det är en intensiv dag som väntar men inte lika jobbig som gårdagen. Idag fokuserar du på att se bra ut och att visa att du är kreativ och smart när det behövs. Den här dagen handlar även om en flirt och om riktigt roliga nyheter. Det är den typen av nyheter som är värda att fira.

Vattumannen 20/1-18/2

Är det fint väder idag går du gärna en promenad eller tränar utomhus. Du behöver solenergi och värme för att orka med den kommande hösten. Idag får du även höra nyheter från en släkting. Du blir både glad och förvånad för hens skull. Kvällen blir trevlig men lugn.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Det bästa du kan göra idag är att vara ärlig och inte dölja något även om det instinktivt känns enklare att inte tala sanningen. Mycket av vad som händer framöver hänger på din öppenhet och på att du vågar vara sårbar även om det får dig att känna dig utsatt.

Annons
Innehåller annonslänkar