Dagens horoskop lördag 19/8

18 aug, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag befinner du dig i en situation där du måste lirka och använda dig av diplomati för att komma framåt. Det här är inte dina talanger så dagen blir tålamodsprövande, särskilt för de yngre Vädurarna. Kvällen handlar om fest och nöjen och om att koppla av.

Oxen 20/4-20/5

Är du ledig den här lördagen så passar du på att aktivera dig en hel del. Är vädret bra så är du gärna utomhus, men om det är klassiskt sommarväder så finns det museum, caféer eller affärer som kan förgylla din dag. Just nu har du inte så mycket pengar så det får bli fönstershopping.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är det mycket starka känslor i ditt horoskop. Det kan röra sig om svartsjuka, avund, sorg men också om glädje och förmåga att förlåta. Trots att dagen kan vara lite svajig så slutar den på topp. Du känner dig starkare i din självkänsla. Kvällen blir förtrollade.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

På något sätt verkar flirten från igår eskalera, har den med arbetet att göra kan det bli komplicerat på mer än ett sätt. Du vet att du egentligen inte borde blanda privatliv med jobbet men samtidigt är det här för spännande för att du ska avstå. Frågan är om du tänker göra mer än att bara flirta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig och social lördag, men också en dag som bjuder på tråkiga nyheter från en vän. Du visar att du orkar ta dig tid att lyssna på hen problem även om du har mycket annat att göra. Det är den här typen av värme och lojalitet som gör dig till en så bra vän.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag verkar det vara många starka viljor som drar åt olika håll och du måste kompromissa, något som du inte gillar att göra. Som jordtecken brukar du slå bakut när saker inte går din väg, men idag kan du använda din envishet för att ena gruppen snarare än att främja dina egna intressen.

Vågen 23/9-22/10

Idag vill du visa hur intelligent du är och som du vet sedan tidigare kan din iver resultera i bakslag. Idag bestämmer du dig för att vara lite slug och fundera på hur du ska formulera dig och vilket ställningstagande du gör redan innan du möter hen. Med andra ord är du väl förberedd och har gjort din hemläxa.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag finns det mycket energi i ditt tecken och du har ett behov av att göra av med den här energin så att du inte blir grinig. Du kan ta en promenad eller köra lite mer fysiskt, huvudsaken är att du rör på dig. Kvällen ser festlig ut och verkar bjuda på god mat och trevligt sällskap.

Skytten 22/11-21/12

Idag prioriterar du dina vänner framför saker som du borde göra hemma. Du anser att städning och tvätt kan vänta, men det kan inte dina vänner. Skytten prioriterar ofta sitt sociala liv över vardagliga sysslor. För dig är ordning och reda inte så viktigt.

Stenbocken 22/12-19/1

På lördagen ger du järnet från morgon till kväll. Det är både roligt och väldigt jobbigt på samma gång. Försök att vara extra noga med hur du jobbar när du är trött, annars finns det risk att du drar på dig en eller flera lättare skador. Idag är det viktigt att inte slarva med maten.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag pysslar du gärna med kreativa projekt och praktiskt arbete. Det kan vara en hobby eller ett hemmaprojekt som du vill bli klar med. Dagen går fort och kvällen blir extra mysig. Du blir bortskämd med god mat och hemmamys. Kvällen bjuder även på lite roligt skvaller.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en hobby som har med natur eller utomhusaktivitet att göra. Idag verkar det antingen vara avslutning eller säsongsstart. Det blir en rolig dag där du träffar människor som tycker om samma saker som du gör. Kvällen handlar om romantik och om ett förhållande.

Annons
Innehåller annonslänkar