Dagens horoskop fredag 18/8

17 aug, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag arbetar du gärna praktiskt. Du har svårt att fokusera på tankenötter så du föredrar rutiner och att jobba fysiskt. Dagen handlar även om vänskap och enkla nöjen såsom gofika eller en härlig promenad. För dig handlar dagen om att ta vara på sommaren.

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen kan du äntligen lägga både trötthet och irritation bakom dig. Idag vaknar du upp som en ny människa och du tar med dig din sprudlande entusiasm till jobbet. Idag är en bra dag för att göra roliga saker såsom shoppa, fika med kompisar eller gå ut och festa.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag tänker du på ett annorlunda sätt. En påverkan från Skorpionen ökar din kreativitet och stärker dig i din känsla att gå din egen väg. Under fredagen får du ros av en chef för din förmåga att ta initiativ och att vara en bra kollega. Kvällen bjuder på nya bekantskaper.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag verkar du inleda en flirt. Till en början är du inte ens medveten om att du flirtar men under dagen märker du att det finns en viss kemi mellan er som du inte kan låta bli att svara på. Som singel njuter du av situationen, har du ett förhållande kan din känslor vara lite mer komplexa.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en värme och en närvaro hos dig som får kollegor att flockas kring dig. Själv märker du inte ens att du är populär och eftersökt, du har ett lugn inom dig som gör att du istället koncentrerar dig på det du ska göra, inte så mycket på andra människor. Kvällen blir social och trevlig.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag får du en mängd fina komplimanger som rör din person snarare än ditt arbete. Även om du blir smickrad så väcker den här typen av uppmärksamhet alltid din misstänksamhet. Jungfrun är en försiktig general som sällan tror på smicker. Sug åt dig istället, du är precis så bra som dina medmänniskor säger att du är.

Vågen 23/9-22/10

En ny kollega eller bekantskap tar dig med storm idag. Det här är den typen av person som inte lämnar någon oberörd. Hen har en stark utstrålning och tonvis av charm. Du är inte den enda som blir tjusad av den här personen, men du kan vara den enda som charmar hen.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

På fredagen tar du för dig i ett socialt sammanhang. Även om Skorpionen sällan är den som tar störst plats så gillar du uppmärksamhet, om det är rätt form av uppmärksamhet. Idag hamnar du i en obekväm situation där du tvingas välja mellan att såra en vän eller komma med en vit lögn.

Skytten 22/11-21/12

Även fredagen blir lärorik, men den här dagen får du möjlighet att testa dina nya kunskaper rent praktiskt. Du verkar jobba i grupp och du får möjligheten att lära känna lite nya, intressanta människor. Skytten är av naturen nyfiken av sig och du ser till att bryta isen utan problem.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du i en situation där du känner dig lite som en underdog, men det innebär bara att du har allt att vinna och i stort sett inget att förlora. Du presterar alltid som bäst när du inte har krav på dig. Då slappnar du av och fokuserar på uppgiften istället för att oroa dig för konkurrensen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag stressar du en hel del för att komma ifatt på jobbet. Eftersom du inte var så effektiv i början av veckan så ligger du efter, och du avskyr att ligga efter. Den här dagen handlar också om att hjälpa en släkting med skjuts eller moraliskt stöd. Kvällen blir tidig eftersom du är så trött.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en stabil och effektiv påverkan på ditt horoskop idag och det gör att du kan arbeta fort utan att stressa. Du gör bra ifrån dig på jobbet och när du kommer hem har du fortfarande energi nog att ta tag i saker hemma och/eller träffa vänner på kvällen.

Annons
Innehåller annonslänkar