Dagens horoskop torsdag 17/8

16 aug, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen har du mycket uppgifter som kräver att du för dig med en viss pondus. Just idag är inte ditt självförtroende på topp så du får köra klassikern fake it until you make it. Kvällen handlar om att ta vara på stunden och inte grubbla för mycket på framtiden.

Oxen 20/4-20/5

Du har lite dåligt samvete över ditt beteende under gårdagen. Frågan är om du väljer att förtränga ditt agerande eller om du kan vara stor nog att be om ursäkt även om det svider lite i din stolthet. Kvällen blir annorlunda och bjuder på en fysisk utmaning.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Under torsdagen försöker en chef, en kollega eller en bekant att utnyttja dig och det får dig att se rött. Du har inget emot att hjälpa till, men då ska det vara ömsesidigt och den här personen har aldrig gjort något för dig. Idag visar du precis hur arg en Tvilling kan bli.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Eftersom Månens påverkan ofta försvinner lika fort som den kommer så är du på topp idag. Borta är tvivlen och negativa känslor, istället ser du framåt med tillförsikt. Det här blir en rolig dag då du vågar utmana dig själv mer än vanligt, både privat och på jobbet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag kommer det in jord i ditt tecken som dämpar den sprakande energin från början av veckan. Du fokuserar mycket på detaljer och på att få saker att stämma, både privat och på arbetet. Idag kan en intressekonflikt mellan dig och en kollega uppstå när båda vill göra samma uppgifter.

Jungfrun 23/8-22/9

Det kommer in mer jord i ditt tecken och det dämpar påverkan från eld. Idag passar det bra att göra saker som kräver stor noggrannhet och fokus, som att jobba med siffror och ekonomi. Det är även en bra dag att lyfta frågor som rör din framtid på jobbet.

Vågen 23/9-22/10

Torsdagen handlar om att konkretisera idéer och förankra dem hos dina kollegor och chefer. Det blir en produktiv dag där du håller högt tempo från början till slut. Du brukar ha lite svårt att koncentrera dig en hel dag, men just nu får du in jord i ditt tecken och det hjälper dig. Kvällen bjuder på nyheter.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag tänker du praktiskt och du vill jobba organiserat. Därför passar det bra att jobba med siffror och ekonomi, det är struktur i det och det får dig att fokusera på en sak i taget. Den här dagen handlar också om ett möte med en person som kan vara svår att hantera.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du verkar gå en kurs eller en utbildning av något slag eller så håller du på att lära dig nya uppgifter på jobbet. Den här dagen fokuserar på att samla kunskap, men också på möten med nya människor. Du älskar omväxling så det här är definitivt din dag.

Stenbocken 22/12-19/1

På torsdagen ställs din fysisk inför en prövning och som vanligt när du utmanas på det här sättet blir du lite nervös. Vad som dock är förvånande är det resultat du levererar, du vet att du är i hyfsad form, men det här är över förväntan även för dig. Kvällen handlar om god mat och hemmamys.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag mår du bättre, men du är långt ifrån toppform. Lyssna på din kropp och ta det lugnt. Var särskilt noga med att inte stressa om du jobbar, risken är stor att du blir sämre igen isåfall. Kvällen bjuder på intressant information och trevliga nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du verkar vara inkallad på ett större eller mindre möte på jobbet idag. Det här oroar dig eftersom du vet att mötet handlar om förändringar och du är rädd att det kommer att påverka din vardag. Det är ingen idé att oroa sig över saker som du ändå inte kan påverka. Fokusera på de positiva bitarna istället.

Annons
Innehåller annonslänkar