Dagens horoskop onsdag 16/8

15 aug, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag kommer Nymånen in i Lejonets tecken och det påverkar dig mycket eftersom det förstärker elden inom dig. Det här är en dag som handlar både om att börja på nytt och om avsked. Det blir en sorgsen men även rolig och positiv dag. Kvällen bjuder på nyheter som rör jobbet.

Oxen 20/4-20/5

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Det är Nymåne och många Oxar har svårt att sova då. Du är ovanligt grinig idag och du får bita dig i tungan för att inte fräsa åt dina arbetskamrater. Trots att du försöker hålla dina känslor i styr så kan få mindre utbrott under dagen. Kvällen handlar om dig och vad du behöver.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Idag står du inför ett vägskäl och det förstärks ytterligare av Månens position. Dagen handlar inte bara om val utan också om att lägga destruktiva känslor bakom dig och se på framtiden med hopp. Det blir en dag som för med sig både djupa tankar och mycket ljus.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig känslomässigt sårbar och lite nere idag utan att veta vad det beror på. Troligtvis är det Nymånen som påverkar dig. Som Kräfta är du extra känslig för Månens influens. Här gäller det bara att acceptera snarare än att försöka förändra dina känslor.

Lejonet 23/7-22/8

Idag kulminerar din energi i och med Nymånen i ditt eget tecken. Du känner dig stark och kreativ. För förälskade Lejon finns det ett drag av romantik den här dagen, du skulle mycket väl kunna fria eller göra någon annan storslagen gest. Idag finns inga misslyckanden.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag kan du vara lite retlig av dig och du kan fräsa till utan någon egentlig anledning. Här gäller det att hålla ditt temperament i schack annars kan du förlora något som du har jobbat hårt för att uppnå. Kvällen blir tidig, du är känslomässigt utmattad och behöver få sova.

Vågen 23/9-22/10

Idag känner du dig ovanligt våghalsig och det resulterar i att du fattar ett beslut som du inte skulle ta i vanliga fall. Det finns mod i ditt tecken men det här modet gränsar till dumdristighet. Risken är att du förlorar mer än du vinner, men ibland kan läxan vara lika viktig som att lyckas.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Även onsdagen kretsar kring en konflikt. Du brukar sällan vara långsint, men när det hettar till kan du behöva en stund för att lugna ned dig innan du kan börja resonera på ett vuxet sätt. Du är en passionerad person som oftast följer dina känslor, något du visar prov på idag.

Skytten 22/11-21/12

Idag kulminerar energin i ditt horoskop och du tar dig an en utmaning som du försökt många gånger tidigare, men som du aldrig lyckats med. Idag har du möjligheten att att överträffa dig själv. Kvällen passar bra till all form av träning.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag säger du ifrån till en person som går dig lite på nerverna. Du är inte en person som man kör med och det får hen lära sig den hårda vägen. Idag tar du även för dig i olika sociala sammanhang, ditt humör är på topp och du charmar de flesta med din värme och intelligens.

Vattumannen 20/1-18/2

Det verkar som du mår som sämst den här dagen, sedan vänder det. Var hemma och kurera dig om du inte är bra. Du gör ingen nytta på jobbet i allafall eftersom ditt omdöme inte är det bästa. Idag får du hjälp med ett problem i hemmet som stört dig en tid.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen blir energimässigt din sämsta dag den här veckan. Nymånen påverkar dig starkt och gör att du har svårt att sova på natten. Även om du känner dig lite nere och trött så hjälper Månen dig när det kommer till att fatta svåra beslut. Du tänker helt rätt när du följer din magkänsla.

Annons
Innehåller annonslänkar