Dagens horoskop tisdag 15/8

14 aug, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen är du sprudlande positiv och energisk. Det här är en bra dag att starta upp nya projekt. Din glada energi gör att dina kollegor lyssnar på dig och tar intryck av det du säger. Kvällen handlar om fysiska aktiviteter såsom sport eller att träna.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen får du hjälp och då känns livet plötsligt enklare. Även om du fortfarande har lite svårt att fokusera så lyckas du jobba på i ett bra tempo, nu när ni är två som kan fixa saker tillsammans. Kvällen handlar om att träna eller att komma ut i friska luften.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Tisdagen handlar om att vara rak i din kommunikation och inte linda in saker bara för att du är rädd att såra någons känslor. Det missförstånd som uppstår idag är helt och hållet relaterat till dålig kommunikation. Kvällen handlar om att engagera dig i något som är ideellt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Du går in i veckan med nyfikenhet och en vilja att förändra saker. Du har energi med dig från Solen och det gör att saker går relativt smärtfritt. Under dagen kan en chef lyfta ett ganska känsligt ämne och det kan göra dig upprörd. Kvällen handlar om att landa i ett besked av något slag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På tisdagen tar du ut svängarna rejält. Du är modig och vågar sticka ut, även om det innebär att du inte får med dig alla. Du har egentligen inget behov av att få människors godkännande just nu, det räcker för dig att du tror på det du gör och det gör du med besked.

Jungfrun 23/8-22/9

Under tisdagen har du samma påverkan som på måndagen, men idag försöker du använda den till något positivt. Du är lite modigare än du brukar vara och du tillåter dig själv att du ut svängarna rejält, särskilt när det kommer till det kreativa. Kvällen handlar om ett förtroende.

Vågen 23/9-22/10

Du kan upplevas som lite snäsig idag, men det beror på att du fokuserar så mycket på det du gör. Du ogillar att bli störd när du har det här flytet som du har idag. Under eftermiddagen möter du en kollega som i desperat behov av råd. Trots att ni inte känner varandra så väl så lyssnar du på hen.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag riskerar du att hamna i en konflikt med en chef eller kollega. Du är inte den som backar när det hettar till. Samtidigt som du blir arg och upprörd så får du också mycket värme och förståelse från de som står dig nära. Det är skönt att veta att du har personer på din sida.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen ser ut att bli en bra dag, kanske främst tack vare din positiva inställning. Det här är en dag då du kan lyckas med nästan allt du tar dig för. Du är på gränsen till övermodig, men det är just din fräckhet som gör att du lyckas. Kvällen handlar om en sjuk släkting.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen är det mycket att göra, men du stressar ändå inte mer än nödvändigt. Det finns mycket i ditt liv som du prioriterar just nu, så arbetet får stå lite tillbaka för dina privata ambitioner. Kvällen handlar om att äta rätt och att lägga sig i tid.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du seg i hjärnan och har svårt att fokusera. Om du ändå arbetar så bör du undvika att fatta större beslut eller att jobba med uppgifter som kräver noggrannhet. Idag finns det en risk att du ryker ihop med en kollega eller familjemedlem eftersom ditt tålamod tryter.

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen blir inte alls lika bra som måndagen. Även om du har ett ganska bra tempo så saknar du energin och entusiasmen från gårdagen. Den här dagen kretsar kring ett ekonomiskt beslut som du är på väg att ta. Belsutet verkar ha med ditt boende att göra.

Annons
Innehåller annonslänkar