Dagens horoskop måndag 14/8

13 aug, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

På måndagen kommer det in en rejäl laddning med solenergi från Lejonet och det kommer att öka ända fram till onsdagen. Du känner dig energisk och full av idéer så ta till vara på den här känslan och gör det bästa av den. Kvällen handlar om en vän med privata problem.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du matt och du har svårt att få upp något bra tempo även om du försöker. Var lite snäll mot dig själv. Helgen tog musten ur dig och du verkar nyligen har varit lite dålig. Lyssna på din kropp och unna dig pauser med jämna mellanrum.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

På måndagen tar du tag i allt som du ligger efter med på jobbet. Du är både entusiastisk, energisk och organiserad på samma gång. Det blir en rolig dag som går fort och en kväll som bjuder på en överraskning och trevliga nyheter.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

På måndagen tar du dig an dagen med en härlig energi och en vilja att testa på nya saker. Du är lite mer våg halsig än du brukar vara och det är både på gott och ont. Kvällen handlar om att göra saker som har med familjen att göra. Du vill stärka erat band.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På måndagen är Månen i Lejonets tecken och det märks att du har dubbel dos med eldenergi i ditt horoskop. Du ärt driven, framåt, nyfiken och viljestark samtidigt som du kan uppleva en rastlöshet och brist på tålamod. Dagen handlar till stor del om en intern konflikt på jobbet.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns en stark påverkan av eld i ditt tecken idag och det stressar upp dig och gör att du har svårt att koncentrera dig. Du ser problem där det inte finns några och du tenderar att oroa dig för småsaker. Kvällen blir lite mer harmonisk, särskilt om du ägnar den åt en hobby.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en styrka och ett fokus som hjälper dig både privat och på jobbet. När du tvingas fatta beslut så ångrar du dig sällan vilket är ganska ovanligt för den veliga Vågen. Idag kan du få en svår uppgift från en chef, men lita på att din magkänsla leder dig rätt.

Skorpionen 23/10-21/11

På måndagen sticker du ut halkan och fattar ett beslut som egentligen ligger utanför ditt område. Du har bestämt dig för att visa vad du går för, och det kan både ge dig den uppmärksamhet du vill ha samtidigt som det också kan resultera i bakslag lite längre fram.

Annons

Skytten 22/11-21/12

I början av veckan har du dubbel eldenergi i ditt tecken och det märks på din positiva inställning och din vilja att ta dig an projekt. På jobbet lyckas du få med dina kollegor på dina tokiga idéer. Du lyckas övertyga dem med hjälp av din charm. Kvällen blir intressant och bjuder på en överraskning.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är fullkomligen utmattad den här måndagen. Förra veckans intensiva tempo har nästan tagit knäcken på dig. Som tur är så har du en förmåga att ladda dina batterier snabbt så en lat dag med minimum av ansträngning räcker för att du ska vara på topp igen.

Vattumannen 20/1-18/2

Även om det finns en hel del energi i ditt horoskop så verkar den kämpa med en influens som indikerar ohälsa. Du verkar helt enkelt inte må så bra idag. Du är dessutom stressad över en arbetsrelaterad fråga så du struntar i hur du mår och jobbar på ändå.

Fiskarna 19/2-20/3

På måndagen har du massor av energi i ditt horoskop och du ser till att stöka undan en hel del tråkiga saker som måste göras. Dagen flyger iväg och du känner dig väldigt produktiv. På kvällen träffar du gärna vänner eller familj. Du passar på att göra saker efter jobbet, nu när du orkar det.

Annons
Innehåller annonslänkar