Dagens horoskop söndag 13/8

12 aug, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag ägnar du dig gärna åt trevliga aktiviteter där alla kan vara med, gamla som unga. Du gillar att göra saker tillsammans med familjen oavsett om det är en stor bullrig släkt eller bara du och din partner. För dig är det viktigt att prioritera de som står sig nära och idag visar du extra mycket omtanke.

Oxen 20/4-20/5

Idag planerar du mycket. Det kan handla om struktur för veckodagarna men också lite om din ekonomi och din hälsa. Om du inte tränar vill du komma igång med det, du vill känna dig lite nyttig och du vill börja ta hand om dig själv lite bättre. Prioritera DIG helt enkelt.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag uppstår en konflikt, antingen inom familjen eller med din partner. Det handlar om att du inte känner dig sedd och idag så händer något som förstärker den känslan ytterligare. Du blir arg och upprörd och då svämmar allt över som du gått och burit på inom dig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

För dig är familjen väldigt viktig och med familjen menas oftast inte bara de du är släkt med utan även dina nära vänner. Kräftan har ett ganska vitt begrepp när det kommer till just ordet familj. Idag stärks banden med en person som du har börjat komma nära igen. Ni två har en lång och trasslig historia.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Hela den här dagen kretsar kring framtiden och kring att göra upp planer för hösten. Det kan vara att sätta upp privata mål och fundera över dina ambitioner på jobbet, eller att se över din ekonomi. Vad du behöver är någon som du kan bolla dina tankar och idéer med.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag ger du upp tanken på grupparbete och fokuserar på personlig utveckling istället. Det passar dig bra att kunna fokusera på dina egna behov istället för att hela tiden vara uppmärksam på andra personers åsikter. Kvällen handlar om ett oväntat samtal och om stark vänskap.

Vågen 23/9-22/10

Du är utomhus så mycket du kan den här dagen. Frisk luft får dig att tänka klarare och fatta mer rationella beslut. Du står inför något av ett vägval, men som den veliga Våg du är så har du svårt att bestämma dig. Idag låter du ditt undermedvetna få göra jobbet medan du själv aktiverar dig fysiskt.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är det viktigt för dig att komma ut och röra på dig. Det finns en rastlöshet inom dig som du måste få utlopp för på något sätt. Idag passar det bra med olika former av tävlingar, du har vinnarskalle och du vill gärna bevisa för dig själv att du kan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag testar du något som du är lite rädd för samtidigt som du gärna vill pröva. Det handlar antingen om en fysisk utmaning eller något som har att göra med en större publik. Dagen blir väldigt impulsiv, du lever i nuet och du tillåter dig att improvisera när det behövs.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen ser trevlig och ganska lugn ut. Oavsett vilka aktiviteter du har inplanerade idag så tar du inte ut dig. Du vet att den här dagen måste du ge dig tid att smälta veckan som varit men också hämta ny energi och inspiration.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen handlar också om ditt projekt, men nu är det andra typer av detaljer som du vill bli klar med. Det här projektet kan innefatta en ekonomisk investering och i så fall är det troligt att det är siffror som du kollar på idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Om gårdagen handlade om utomhusaktiviteter så blir söndagen en riktig mysdag inomhus. Den lata Fisken går kanske inte ens upp ur sängen om det går att undvika. Aktiviteter som martontittande på serier eller bokläsning är lagom för dig idag. Kvällen kretsar kring vänner och familj.

Annons
Innehåller annonslänkar