Dagens horoskop lördag 12/8

11 aug, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

På lördagen kopplar du bort arbetet helt och ägnar dig åt roligare aktiviteter med familjen. Den här dagen kretsar till stor del kring djur och barn. Det blir en lekfull dag där du får utlopp för lite av den överskottsenergi som du byggt upp under sommaren.

Oxen 20/4-20/5

Om du jobbat en av dina första veckor efter semestern så handlar dagen till stor del om att landa i nuet och i vardagen igen. Du mår bäst om du har fasta rutiner och under sommaren har det varit lite si och så med allt från mat till träning. Nu känner du att du vill komma igång med allt sånt igen.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Utan att kunna sätta fingret på det så känner du dig ganska labil idag. Dina känslor pendlar väldigt från glädje till ilska och sorg. Du har svårt att säga vad som triggar en viss känsla och det gör hela dagen lite instabil. Kvällen handlar om ett förtroende.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Det finns mycket värme och kärlek i ditt horoskop. Du slösar med dina känslor på både din partner, din familj och dina vänner. Just nu kan du inte få nog av att visa hur mycket dina nära betyder för dig. Den här dagen kan bjuda på en romantisk överraskning, särskilt för nyförälskade Kräftor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den senaste tiden har du saknat inspiration och entusiasm på jobbet, men idag ser du till att få en hel del av den varan. Oavsett hur eller var du skaffar dina intryck så bidrar det till att du ser mer positivt både på nuet och den kommande hösten. Idag bör du inte glömma bort en släkting som saknar dig.

Jungfrun 23/8-22/9

Lördagen verkar du ägna åt en hobby eller sport. Du jobbar inte ensam den här dagen utan du har människor omkring dig som du förväntas samarbeta med. Tyvärr är just samarbete inte din starkaste sida, du gillar att göra saker efter eget huvud.

Vågen 23/9-22/10

På lördagen väljer du bort sociala aktiviteter till förmån för familjen och hemmamys. Visst kan ni göra små utflykter eller gemensamma projekt men först och främst handlar dagen om att umgås med varandra. Idag väntar roliga nyheter som rör en släkting.

Skorpionen 23/10-21/11

Lördagen handlar till stor del om återhämtning och om att bara vara. Även om du har vissa aktiviteter inplanerade så handlar dagen först och främst om att sova ut och ta det lugnt. Kvällen ser lite festligare ut, då har du orken att vara social.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du väljer att lägga en ganska jobbig arbetsvecka bakom dig och fokusera på att ha en rolig och kreativ helg. Istället för att älta saker som du ändå inte kan påverka så aktiverar du dig med saker som du har kontroll över. Det blir en rolig dag som bjuder på en överraskning.

Stenbocken 22/12-19/1

På lördagen har du en massa små projekt som du försöker få ihop till en enhet. När du gör saker på ditt eget sätt så blir resultatet ofta väldigt bra, något som märks tydligt idag. Flirten från igår fortsätter, antingen live, visa sociala media eller via sms och samtal.

Vattumannen 20/1-18/2

I våras tog du på dig ett projekt som du inte hunnit avsluta. Det handlar om något som har med praktiskt arbete att göra och som ger dig utlopp för din kreativitet och goda smak. Idag jobbar du med ditt projekt på dagen och äter god mat på kvällen.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu tillbringar du gärna mycket av din lediga tid utomhus om vädret samarbetar. Det kan vara att du har en trädgård att pyssla i eller så ägnar du dagen åt utomhussport eller motion. Det blir en rolig och aktiv dag och en trevlig och social kväll.

Annons
Innehåller annonslänkar