Dagens horoskop fredag 11/8

10 aug, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Konflikten från igår intensifieras och du börjar känna ett tvång att välja sida. Det här verkar handla antingen om vänner eller kollegor som du jobbar nära med och det gör konflikten extra känslig. Du har prövat att medla tidigare och då har det fungerat, kanske borde du prova igen?

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir en av de bästa dagarna den här veckan. Det handlar inte bara om att det är arbetsveckans sista dag utan också om att du har roliga planer för kvällen. Just nu är du väldigt utåtriktad så för singeloxar kan den här kvällen bjuda på en och annan liten flirt.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen påminner till stor del om torsdagen med en stor skillnad, idag känner du dig mer bekväm med situationen och du inleder gärna konversationer med de personer du möter. Kvällen blir rolig och spontan, du kanske väljer att gå ut med dina nya vänner.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Just nu mår du väldigt bra och det märks både privat och på jobbet. Som singel drar du många beundrare till din sida, men det är inte säkert att du märker hur intresserade de är. Du är lite bilnd när du kommer till dig själv. Har du ett förhållande kan fredagen bli riktigt romantisk.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen blir en ganska lättsam dag även om du arbetar. Du är på gott humör och dagen går fort. På kvällen verkar du ha roliga och lite impulsiva aktiviteter som väntar. Idag får du chansen att imponera på en person som du beundrar mycket.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är fortfarande sur på den chef eller arbetsledare som du rök ihop med häromdagen. Eftersom du är ett jordtecken kommer det sitta i ett bra tag. Jordtecken har en tendens att kunna förlåta, men inte glömma. Du samlar bara all ilska på hög tills det rinner över nästa gång.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir en rolig och lärorik dag där det är högt i tak och där det finns frihet att uttrycka kontroversiella åsikter. Du är tolerant och accepterar att inte alla tycker som du gör och du förväntar dig samma lyhördhet av dina kollegor. Kvällen ser ut att bjuda på fest eller socialt umgänge av annat slag.

Skorpionen 23/10-21/11

På fredagen har du äntligen kommit in i vardagslunken igen. Även om du inte är någon vanemänniska så kan du uppskatta rutiner och fasta tider, i alla fall till en viss del. Idag upptäcker du en konflikt på jobbet som har grott under sommaren. Du blir nyfiken på orsaken.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag vet du precis vad det är du vill men samtidigt så vet du att det du vill göra inte är det rätta. Inom dig uppstår en konflikt som handlar om dina intressen kontra det som är rätt. I det här fallet finns det inga gråzoner att gömma sig bakom. I slutänden måste du kunna stå för ditt agerande.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir rolig, social och väldigt fri. Du arbetar mycket efter ditt eget huvud och du gillar att ingen lägger sig i det du gör, tvärtom så uppmuntras du till att ta egna initiativ. Kvällen ser ut att kunna bjuda på en flirt, särskilt om du är singel och öppen för förslag.

Vattumannen 20/1-18/2

Kan du så jobbar du hemma den här fredagen annars är det både en hel del pauser och långfika som gäller. För dig är det viktigt att inte stressa in helgen. Kvällen bjuder sannolikt mer på hemmamys än på en utekväll. Veckan har tröttat ut dig och du behöver lite lugn och ro.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir den roligaste och trevligaste dagen på arbetsveckan. Efter att ha rett ut vissa problem hemma så känner du dig lättat och det är en positiv känsla som du tar med dig till jobbet. Idag passar det bra med en spontan aw eller en familjemiddag.

Annons
Innehåller annonslänkar