Dagens horoskop torsdag 10/8

09 aug, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om en underliggande konflikt som plötsligt blossar upp till ytan igen. Det har varit lite spänt mellan vissa personer och nu händer något som får bägaren att rinna över. Du vill helst inte välja sida i den här konflikten eftersom du sympatiserar med båda parter.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir en intensiv dag där det planeras mycket. Det handlar om projekt i nuet men också om mer långtgående projekt som kan innefatta hela hösten. Du gillar struktur, så att sätta ramar på det här sättet ger dig en djup tillfredsställelse. På kvällen hör en bekant från ditt förflutna plötsligt av sig.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag träffar du ovanligt många nya människor. Du kanske börjar med en ny hobby, på ett nytt arbete eller på en kurs av något slag. Du brukar sällan vara särskilt blyg av dig, men just idag har du lite svårt att gå fram till nya personer och börja prata. Du väntar på att de tar initiativet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Torsdagen blir en rolig dag fylld med nya projekt. Du får inspiration från dina kollegor men du har också hämtat kraft och energi från sommaren. Just nu känner du dig nästan ostoppbar. En bra dag att börja nya goda vanor såsom att börja träna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag kan du vara friare både privat och på jobbet. Du har klarat av en hel del måsten i början av veckan och nu kan du lägga upp dagen lite mer fritt, något som passar dig bra. Under dagen kan ett möte med en chef väcka en del frågor.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har länge stört dig på en chef eller arbetsledare men idag får du nog och säger ifrån. Det handlar inte bara om vad hen har gjort utan också om hur hen beter sig mot sina kollegor. Hen kan vara lite av en översittare och det tål du inte. Du avskyr alla former av mobbning.

Vågen 23/9-22/10

Nyckeln till alla former av framgångar den här dagen är kommunikation. Det handlar inte bara om att vara tydlig när du själv uttrycker din åsikt utan också om att lyssna och ta åt dig av andra personers perspektiv. Under dagen kan det komma nyheter som rör ditt arbete.

Skorpionen 23/10-21/11

Du ser en öppning för ett nytt arbete eller en vidareutbildning inom det du gör och du vill gärna ha den här chansen. Idag försöker du prata med din närmaste chef men det är inte säkert att hen ser på situationen på samma sätt som du gör. Om du inte kan prata med hen så gå till hens chef istället.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en händelserik dag som går i ett rasande tempo. Du får mycket information men upptäcker snart att det är få saker som är bestämt. Här gäller det att hålla huvudet kallt och kunna selektera det som är viktigt från allt det övriga. Kvällen handlar om att smälta dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag diskuterar du din närmaste framtid med en chef. Du har tack vare gårdagens nyheter fått lite mer information om hur du kommer att lägga upp hösten privat och det påverkar din arbetssituation en del. Din chef stöttar dig i ditt beslut.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag drar du och en chef eller några kollegor upp riktlinjer inför hösten. Om du reser en del i jobbet så innefattar den här planeringen även resor och kompensationsdagar. Kvällen handlar om familjen och om att diskutera en del detaljer kring just hösten.

Fiskarna 19/2-20/3

På torsdagen fungerar saker bättre på jobbet och du lyckas att få dina medarbetare att dra åt samma håll. Privat är det inte lika enkelt. En eller flera personer i familjen har en förmåga att göra som de vill utan att anpassa sig efter er andra. Du är trött på hela situationen och idag sätter du ned foten.

Annons
Innehåller annonslänkar