Dagens horoskop onsdag 9/8

08 aug, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen väljer du att vara social istället för att vara så effektiv som du skulle kunna vara. Du har en influens från Tvillingarna som gör att du gärna drar igång projekt och är nyfiken på det mesta, men du har problem att hitta motivationen att avsluta allt du påbörjat.

Oxen 20/4-20/5

På onsdagen kommer det in en något livligare influens i ditt tecken och plötsligt blir du väldigt social och utåtriktad. Du pratar gärna lite extra både med vänner, kollegor och familj de här dagarna. Du är nyfiken på din omgivning och du tycker det är kul att hålla dig uppdaterad på de senaste skvallret.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag känns allt lättare redan från början. Månen kommer in i det egna tecknet och det gör att du mår ovanligt bra. När du är positiv och vill så kan du flytta berg om du måste. Idag träffar du gärna vänner och hittar på aktiviteter utanför jobbet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Det kommer in en livlighet och en kreativitet till ditt tecken idag. Du känner dig spontan och nästan lite busig i humöret. Dina kollegor och vänner får se upp med dina rackartyg. Dagen handlar även om ett löfte som du gett en vän och om din förmåga att kunna infria det.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Onsdagen blir väldigt uppstyrd och du tvingas att gå på möten som du egentligen inte tycker att du har tid med. Bit ihop och försök att se det positiva med det hela. Kunskap är nyckeln till framgång och idag får du reda på en hel del matnyttigt om du bara lyssnar ordentligt.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är du ovanligt kreativ och det speglar sig både privat och på arbetet. Sommaren har gett dig energi att orka dra igång olika projekt. Under onsdagen stöter du på en person som du inte sett på evigheter. Det blir ett roligt och oväntat möte.

Vågen 23/9-22/10

Idag känner du dig mer flexibel än du gjorde i början av veckan och det öppnar upp för både samarbete och gruppverksamhet. Under den här dagen kan en hel del hemligheter avslöjas och frågan är hur det är med din förmåga att hålla tyst. Vågan kan ibland vara lite skvallrig av sig.

Skorpionen 23/10-21/11

Hela onsdagen kretsar kring en konflikt, antingen på arbetet eller hemma. I grund och botten rör det sig om att vissa saker gynnar en person men inte nödvändigtvis dig och då blir du irriterad. Här gäller det att vara rak i din kommunikation och tala om hur du känner det.

Annons

Skytten 22/11-21/12

På onsdagen brakar det lös ordentligt. Det kommer ut en hel del information den här dagen, men det är väldigt lite som är matnyttigt. Du inser att inte ens dina chefer har någon riktig koll på vad som händer. Använd dig av din intuition och lita på din magkänsla.

Stenbocken 22/12-19/1

Rent fysiskt är det en stor skillnad på de första dagarna i veckan och idag. Du känner dig ganska pigg även om du skulle önska att du kunde få sova lite mer. Idag infriar du ett löfte som du gett en vän eller släkting. På kvällen får du förvånande, omvälvande och roliga nyheter.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag har du en hel del möten som ska betas av och det gäller att du är utvilad och alert. Det är inte bara möten som gäller den här dagen, du förväntas också mingla och vara social på din fritid. Mycket den här dagen kretsar kring att knyta kontakter.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag verkar mycket på jobbet kretsa kring grupparbete och kring er förmåga att samarbeta. Du brukar inte ha några problem att acklimatisera dig till nya uppgifter men vissa personer i gruppen är inte lika anpassningsbara som du är. Det kan uppstå en del konflikter under eftermiddagen.

Annons
Innehåller annonslänkar