Dagens horoskop lördag 10/6

09 jun, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Oavsett om du arbetar eller är ledig så handlar dagen om att kunna fungera i en grupp och om samarbete. Det blir en intressant dag där du får lära dig att både ge och ta i oväntade sammanhang. Väduren brukar inte gilla att rätta sig i ledet, men du gör det för gruppens bästa.

Oxen 20/4-20/5

Idag vill du gärna ha fint omkring dig. Du pysslar i hemmet för att skapa en mysig känsla omkring dig. Det blir en lugn dag där du undviker krav och att stressa. Eftermiddagen passar bra till träning eller en hobby. Kvällen bjuder på god mat och trevligt sällskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under lördagen ställs det rätt så höga krav på att du ska prestera. Det kan vara i en sport eller inom en hobby. Dessa krav gör att den här dagen bitvis kan upplevas som tuff och krävande. Idag passar du på att bolla vissa idéer med en vän eller med din partner.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en ny bekantskap i ditt liv och du vill väldigt gärna att hen ska gilla dig och respektera ditt intellekt. Idag har du möjligheten att imponera på hen. Ni ägnar dagen åt något som du är lite av en expert på och du kan verkligen skina med dina kunskaper.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det har varit en intensiv vecka även om den har varit kortare än vanligt och nu försöker du hitta ett sätt att fly vardagen och stressen för en stund. Det kan innebära en dag i skogen eller på landet. Så få människor som möjligt förutom dina närmaste.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag avslöjar du en vän med att ljuga. Du har länge misstänkt att hen gärna brer på sanningen lite extra men du har valt att ignorera det på grund av er vänskap. Idag är det inte bara en frisering av sanningen utan en ren lögn och det kan du inte tolerera.

Vågen 23/9-22/10

Idag vill du bara bort från drama och stress som utgör din vardag och då är det bara familjen som gäller. Du är gärna hemma med din nära hela lördagen om inte din familj vill annorlunda. För dig spelar dagens aktiviteter mindre roll, det är vem du delar dem med som är viktigt.

Skorpionen 23/10-21/11

Du får ett frestande erbjudande idag och risken är stor att du tackar ja utan att ens fundera på det. Om du tar ett djupt andetag, stannar upp och tänker efter så kommer du att inse att ditt beslut påverkar fler än bara dig själv. Det betyder inte att du ska säga nej, bara att du ska fundera lite till.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Lördagen handlar om familjen och om dina närmaste. Det blir en skön dag där du kan slappna av och vara dig själv utan att behöva känna dig på din vakt. Oftast sätter Skytten upp en munter fasad oavsett hur hen mår, men med familjen kan du bara vara.

Stenbocken 22/12-19/1

På lördagen firar du en vän eller släkting. Det kan vara en födelsedag, ett bröllop, examen eller något annat festligt. Du har ansträngt dig både med present och annat för att göra din vän glad. Det blir en lyckad dag och en ännu bättre kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du på shoppinghumör. Främst vill du hitta något fint till dig själv, men du kan också tänka dig att överraska en partner eller familjemedlem med något fint. Dagen handlar om unika fynd och om att tänka både praktiskt och ekonomiskt.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen handlar om vänskap, om personliga utmaningar och om att bara ha kul och glömma bort vardagen en stund. Det blir en dag då du lär dig nya saker och det tycker du är väldigt roligt. Du är ganska prestigelös när det kommer till tävlingar av olika slag.

Annons