Dagens horoskop fredag 9/6

08 jun, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att lära sig saker men också om att sätta sina kunskaper i ett relevant sammanhang. Det blir en rolig dag som bjuder på nya miljöer och ett trevligt umgänge. Kvällen handlar om att ha kul och om att kunna släppa loss ordentligt.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir lite uppdelad. Du verkar ha ett ärende mitt på dagen och det gör att du kanske får en längre lunchrast eller en kortare arbetsdag. Även om dina ärenden i sig inte är så roliga så delar det upp dagen så den går fortare. Kvällen handlar om nöjen och om vänner eller kollegor.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du på ett strålande humör och det blir inte sämre av att dagen bjuder på en trevlig överraskning. Det kan vara ett besked, en present eller ett oväntat möte som lyser upp dagen. På kvällen går du gärna ut med dina vänner eller umgås med familjen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det full fart hela dagen. På jobbet är det mycket som ska hinnas med och det gäller att du är redo att ta dig an många olika typer av uppgifter. Kvällen blir festlig, glittrande och väldigt sen. Idag är du social och utåtriktad, du vill träffa nya människor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar tag i olika uppgifter med en härlig entusiasm. För dig handlar den här dagen till stor del om att utmana ditt sätt att se på olika problem och etiska frågor. Genom att tänka annorlunda kan du uppnå resultat som du inte trodde var möjligt för bara ett par veckor sedan.

Jungfrun 23/8-22/9

Även om fredagen också handlar om högt tempo och att hinna med så är du själv på en betydligt bättre plats den här dagen. Du tycker nästan det är lite kul med press. Du vet att det snart är helg och du känner dig ovanligt på hugget. Kvällen blir rolig och bjuder på nyheter,.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen kretsar kring att reda ut de problem som torsdagen skapade. Du vill få upprättelse, men du vill också straffa din kollega för hens beteende. En hämndlysten Våg är inget att leka med. Det är sällan du blir arg men idag är du det. Kvällen handlar om ett oväntat möte.

Skorpionen 23/10-21/11

På fredagen är du lite busig och vill gärna göra saker på ditt sätt. Det blir en rolig dag där du får chansen att utmana både dig själv och dina kollegor. Du kan kombinera driv och fantasi på ett sätt som är svårt för många andra. Kvällen blir underhållande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det kan bli problem med tider, möten och att få alla pusselbitar på plats idag. Du har mycket inplanerat och du har inte funderat så mycket över själv logistiken. Skytten är något av en tidsoptimist, något du visar idag. Kvällen blir intressant.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig dag som till stor del bygger på torsdagen. Även den här dagen lär du dig nya saker men du får större möjlighet att testa dem rent praktiskt. Den här dagen har också ett inslag av tävling och då vaknar vinnarskallen i dig till liv. Kvällen blir minst sagt oväntad.

Vattumannen 20/1-18/2

Även fredagen är lite enformig men det går bra eftersom det är helg i sikte. Du är en person som gillar att använda dig av din fantasi och kreativitet, det är därför den här typen av uppgifter gör dig uttråkad, det finns inget svängutrymme. Kvällen blir mer varierade.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag bryter du vardagstristessen och gör något vågat och annorlunda. Det kan vara en utflykt eller ett äventyr på egen hand. Den här dagen bjuder på unika upplevelser och rundas av med en väldigt trevlig överraskning. En riktigt bra fredag.

Annons
Innehåller annonslänkar