Dagens horoskop torsdag 8/6

07 jun, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att koncentrera dig idag och då levererar du sämre resultat. Du är överallt på en gång och vissa kollegor kan uppleva det som frustrerande att du lägger dig i allt vad andra gör. Den här dagen handlar om värdet i att kunna deligera.

Oxen 20/4-20/5

På torsdagen arbetar du systematiskt och målmedvetet. Det blir en dag då du får mycket gjort men också en dag som bjuder på en del utmaningar. Mycket av de problem du stöter på den här torsdagen är logistiska och kräver en god organisationsförmåga.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Torsdagen handlar om att få rätt, och ibland kan du gå till överdrift i din vilja att inte förlora en diskussion. Det som andra ser som nöje tar du på blodigt allvar. För dig är det viktigt att bevisa att du kan använda dig av retorik för att vinna fördelar. Kvällen blir intressant och utmanande.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Torsdagen känns fräsch och ny. Du påbörjar ett helt nytt kapitel på jobbet eller kanske ett helt nytt arbete. Dagen handlar om att hitta sin plats och om att göra upp en plan framåt. Idag arbetar du med den större bilden snarare än på detaljnivå, något du tycker är roligt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Torsdagen utmanar verkligen din förmåga att tänka utanför boxen. Du får hjälp av Vattumannen och Jupiter att se saker ur en annan synvinkel. Dagen handlar om framtiden och om att det du påbörjar i dagsläget ska generera som bäst om några år. Kvällen blir rolig och aktiv..

Jungfrun 23/8-22/9

Även torsdagen blir väldigt intensiv och det gäller att du hänger med för det går undan, särskilt i frågor som rör pengar. Mycket kaffe och att vara utsövd är att rekommendera den här dagen. Se till att fokusera på de siffror som är relevanta för dig och stäng ute allt det andra.

Vågen 23/9-22/10

Idag får du lära dig en nyttig men också svidande läxa. Du kan vara rätt så godtrogen och det är den sidan som försätter dig i knipa idag. Du vägrar att inse att en kollega utnyttjar din hjälpsamhet för att vinna egna fördelar. När du väl erkänner problemet är det för sent.

Skorpionen 23/10-21/11

Torsdagen blir en rolig dag där din konstnärliga sida kan blomma ut samtidigt som du fokuserar på ganska krångliga arbetsuppgifter. Just möjligheten att kunna kombinera kreativitet med intellektuella utmaningar är en av anledningarna att du har så kul idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en chef som tenderar att se ned på allt och alla. Hen har en förmåga att uttrycka sig klumpigt och komma undan med det men idag sätter du ned foten när hen går för långt. Du gör bra ifrån dig, det kommer att komma något gott ur ditt agerande idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att kunna ta in kunskap, memorera och praktisera. Det blir en både rolig och utmanande dag eftersom du hela tiden måste vara alert. Kvällen handlar om att våga stå upp för det du tror på och att säga vad du tycker till en familjemedlem.

Vattumannen 20/1-18/2

Arbetsmässigt är det här en ganska långtråkig dag då det inte händer så mycket som du skulle önska. Du har en plan att hålla dig till och du följer den till punkt och pricka men det gör inte dagen roligare. Kvällen bjuder däremot på nya erfarenheter och smakupplevelser.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag kan det bli extra tid på jobbet för din del. det handlar om att kunna rätta till och göra om vissa saker. Även om du är onödigt omständlig så vet du bättre än att chansa den här gången, du utför ditt arbete med minutiös noggrannhet. Kvällen bjuder på lite underhållning och god mat.

Annons
Innehåller annonslänkar