Dagens horoskop onsdag 7/6

06 jun, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag har du mycket att göra och det kan vara svårt att komma ikapp, särskilt om du är seg efter gårdagen. Försök att prioritera det viktigaste och fokusera på att det ska bli klart. Det är bättre att göra några saker bra än att påbörja en massa olika projekt som du inte avslutar.

Oxen 20/4-20/5

Det har varit en del förändringar på din arbetsplats och det är först nu som du börjar landa i dem. Det blir en dag där visioner skapas och drömmar föds. Du trivs bra i den roll du har just nu och av anledningarna är att du har så mycket frihet, något du uppskattar.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Som Tvilling har du en enorm fördel när det kommer till sammanhang där du kan använda dig av säljande tekniker, argument och övertalning. Det finns få personer som är så verbalt skickliga som du är och det är en talang som kommer väl till pass idag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Det verkar som du nyligen avslutat ett arbete eller ett projekt som pågått en längre tid. Det kan göra att du känner dig lite handlingsförlamad inledningsvis den här onsdagen. Du vet inte riktigt vart du ska börja. En kollega hjälper dig att komma över den här temporära spärren.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du och en kollega tävlar lite vänskapligt er emellan om olika uppgifter och prestationer på arbetet. Idag kan det vara något som ni slagit vad om och du vill verkligen vinna det här. Det handlar mer om att slå din kollega än prestationen i sig.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag har du mycket som du ska hinna med och då finns det en risk att du stressar upp dig. Det bästa du kan göra den här dagen är att fokusera på en uppgift i taget och göra klart den i lugn och ro innan du tar dig an något nytt. Eftermiddagen och kvällen handlar om att hjälpa en släkting.

Vågen 23/9-22/10

Idag jobbar du med en person som du inte känner så bra och du inser hur mycket du egentligen inte vet om hen. Dagen handlar om att bemästra olika uppgifter men också om att lära känna en person och hens historia. Det här är någon som väcker din nyfikenhet.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag hamnar du i en jobbig sits när du påminns om ett löfte som du gett en kollega eller en vän. Du har helt eller delvis glömt bort vad du lovat och nu kolliderar ditt infriande av ditt löfte med ett annat åtagande. Frågan är hur du kommer välja eller om du ens kan välja.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är ditt goda humör som bortblåst och det finns en tendens att du söker upp eller skapar konflikter med dina nära. Det handlar om att du inte mår toppen och då vill du dra ned människor till din nivå. Du vet att du agerar barnsligt och att du skulle kunna hantera situationen bättre.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en chef som gärna vill kolla hur smart du egentligen är. Idag utmanar hen dig på olika sätt att tänka utanför boxen. Det blir både roligt och svårt att hänga med i hens tempo. Kvällen handlar om fysisk aktivitet såsom träning eller sport.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag sätter du klara mål att nå innan helgen. För dig är det viktigt att ha en plan eftersom det kan effektivisera vissa moment i ditt arbete. Just nu hinner du inte träffa din familj så mycket och det tycker du är tråkigt. Du vill få mer tid för dem.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inser att du gjort ett misstag och det kommer att kosta timmar att rätta till. Egentligen skulle du bara vilja sopa allt under mattan och låtsas som ingenting, men du kommer att agera vuxet och ta ansvar för dina handlingar även om det kostar på.

Annons
Innehåller annonslänkar