Dagens horoskop tisdag 6/6

05 jun, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Oavsett om du är patriot eller inte så njuter du lite extra den här dagen. Det blir en vardag som går i firandets tecken. Antingen en heldagsupplevelse med sovmorgon och långfrukost eller så har du boka in aktiviteter efter jobbet. Kvällen handlar om vänskap.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen är du gärna lite för själv. Du går in i din bubbla och där trivs du rätt så bra. Idag får duanvändning av din kreativitet och din stilkänsla. Under dagen pratar du mycket med en person som inspirerar dig. Kvällen blir mer social och betydligt festligare.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är det släkt och familj som gäller, särskilt om du ledig. Det blir en mysig dag där du gärna är utomhus så mycket som möjligt. Idag unnar du dig både god mat och en hel del fika. Under eftermiddagen kan ett missförstånd leda till en del dramatik.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Under tisdagen finns det utrymme att kunna göra det som faller dig in för stunden. Det är inte ofta du kan vara så spontan mitt i veckan så det gör hela dagen lite extra rolig. Idag har du goda chanser att göra fynd, särskilt när det gäller kläder. Skäm bort dig själv lite.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Tisdagen blir lite av ett äventyr i den mån av att du börjar med en sak som leder till något helt annat för att till slut mynna ut i aktiviteter som du inte alls tänkt från början. Du bör vara flexibel den här dagen, då får du ut mesta möjliga av tisdagens änentyr.

Jungfrun 23/8-22/9

Tisdagen blir en riktig lyxig oas i jobbveckan, i alla fall för de Jungfrur som är lediga. Du skämmer bort dig själv både med presenter och god mat. Även om du jobbar ser du till att få lite välförtjänt lyx. Det kan vara något du suktat efter länge, eller bara en skön hemmakväll med familjen.

Vågen 23/9-22/10

Om måndagen kretsade kring ekonomi och siffror så blir tisdagen en lättsam och rolig historia där du framförallt njuter av att kunna bestämma helt över din dag. Idag kommer din mest impulsiva sida fram och det gör att allt kan hända. Du känner dig fri och glad.

Skorpionen 23/10-21/11

Det verkar finnas en del familjetraditioner kring det här datumet och det är inget du vill missa. Oavsett om det är släktfika, finmiddag eller en aktivitetsdag tillsammans är det något du tycker är kul. För de Skorpioner som inte är nära sin familj så blir det vännerna som ersätter släkten.

Annons

Skytten 22/11-21/12

På tisdagen är du gärna ute på stan eller umgås med dina vänner. Det blir en lättsam dag som snarare handlar om att fira sommaren än någon patriot känsla. Den här dagen är du generös mot dig själv både vad det gäller materiella saker eller bara att göra det du känner för.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir en rolig och varierande dag där du har mycket att tänka på. Du vill väldigt gärna få saker gjorda tidigt så du kan spendera delar av dagen åt att umgås med vänner och bara ha det bra. Det här blir en dag då du firar något.

Vattumannen 20/1-18/2

Under tisdagen är tempot högt. Du ska från en plats till en annan. Dagen verkar innehålla en del möten men också en del resande. Det blir en annorlunda dag. idag får du nyheter som kan påverka dina sommarplaner på ett bra sätt.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en annorlunda och rolig nationaldag för dig. Även om du inte brukar fira i traditionell mening så passar du på att njuta lite extra av den här dagen, särskilt om du är ledig. Det blir en intensiv dag där du ska hinna med mycket, men det gör dig ingenting så länge du känner dig frisk.

Annons
Innehåller annonslänkar