Dagens horoskop måndag 5/6

04 jun, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en lugn dag där du får möjligheten att antingen jobba i ett makligt tempo eller att vara ledig. Har du möjligheten så unnar du dig en utflykt ut i naturen. Frisk luft och vackra miljöer gör dig gott och får dig att samla energi.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen blir väldigt lugn, särskilt om du arbetar. Det är en dag där du har tid att lära upp en medarbetare eller visa en familjemedlem något nytt. Det blir en rolig dag som bjuder på skratt och ett och annat practical joke. Du bejakar barnet i dig.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen fokuserar du på att jobba praktiskt. Det kan vara att skapa konst, laga god mat eller låta din kreativitet få flöda fritt. Det blir en rolig dag som ger dig väldigt mycket. Kvällen handlar om fysisk prestation och om att utmana dig själv.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag jobbar du gärna med händerna eller ägnar dagen åt en aktiv hobby eller en sport. Det blir en givande dag där du kan fokusera på nuet och sätta undan alla tankar på problem och bekymmer. Kvällen handlar om att lyssna och ta till sig av kritik.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen ägnar du gärna åt att vara kreativ, antingen hemma eller på jobbet. Din konstnärliga sida får möjlighet att blomma ut och du njuter av att se hur ditt praktiska arbete ger resultat. Är du ledig kan dagen handla om en fysiskt aktiv hobby.

Jungfrun 23/8-22/9

Jungfrun uppskattar inte okänd mark varken bildligt eller bokstavligen talat. Idag får du testa på nyheter antingen i form av arbetsuppgifter eller områden där du inte varit tidigare. Det blir lite av ett äventyr att orientera sig rätt, men om någon ska lyckas överträffa sig själv så är det du.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du i en besvärlig sits eftersom du måste fatta ett ganska avgörande beslut om din ekonomiska framtid. Det kan vara att lägga upp ett sparande, att göra en större investering eller att helt enkelt tvingas göra en budget, något som du tycker är dötrist.

Skorpionen 23/10-21/11

På måndagen har du förmånen att kunna umgås med en person som betyder allt för dig men som du ser väldigt sällan. Det här blir en fin och givande dag där du verkligen njuter av nuet. Kvällen handlar om en upptäcktsfärd på okänt territorium.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vill göra saker den måndagen. Oavsett om det är idéer som du har som rör en hobby eller om du känner en kreativitet för jobbet så blir det en bra dag som går fort eftersom du har tiden att ägna dig åt saker som du tycker är roliga. Kvällen handlar om vänskap och förtroenden.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen är Månen i Stenbockens tecken och det ger dig en rejäl jordförankring oavsett vilka projekt du tar dig an. Den här dagen handlar om att tänka praktiskt men också om att jobba självständigt. Kvällen bjuder på en överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

På måndagen försöker du få ordning på vissa frågor som visat sig extra kluriga att reda ut. Du är ganska trött den här dagen och det är inte säkert att din hjärna hänger med. Ta en sak i taget och lyssna framförallt på din kropp. Du kan vara för envis för ditt eget bästa.

Fiskarna 19/2-20/3

Stenbocken skänker ditt tecken en ovanlig envishet som du inte brukar ha. Den här typen av envetenhet kan vara bra, men inte för dig och inte idag. Du kan till och med råka såra en familjemedlem eller vän bara för att du bestämt dig för att du har rätt.

Annons
Innehåller annonslänkar