Dagens horoskop söndag 4/6

03 jun, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är du lekfull och påhittig. Dina vänner upptäcker en ny nivå av busighet och spontanitet hos dig. Idag litar du helt och fullt på din magkänsla i såväl små som stora beslut. Din intuition är på topp och du lever livet fullt ut just nu. Kvällen bjuder på nyheter.

Oxen 20/4-20/5

Även om du är trött den här söndagen så går det bra. Det är fullmåne och det ger dig alltid lite extra energi och oftast också en rastlöshet. Det är dagar som dessa som du funderar på att börja plugga, byta jobb eller rymma helt från ditt nuvarande liv. Det här är en snabbt övergående impuls.

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen blir betydligt lugnare än lördagen och du kan slappna av och gå upp i nuet. Det här är en dag som passar bra till inre reflektion och till att ladda energi inför kommande vecka. Under dagen får du höra ett skvaller som verkligen förvånar dig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag så får en en genialisk idé, det gäller bara att få med alla andra på den. det kan visa sig lite mer utmanande än du tänkt dig, men samtidigt känner du att du att du är på hugget och att din övetalningsförmåga är på topp. Det blir en lyckad söndag som bjuder på många skratt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen handlar om balans och om att bara vara. Det blir en bra dag där du gärna ägnar dig åt att träna, sport eller annan fysisk aktivitet. Dagen bjuder på en överraskning som har med en släkting eller nära vän att göra. Det här är nyheter som är värda att fira.

Jungfrun 23/8-22/9

Om lördagen kretsade kring släkt och familj så blir söndagen en dag som går i vännernas tecken. Du är gärna fysiskt aktiv, men det viktigaste för dig är att omge dig med personer som du tycker om. Det blir en härlig dag där du hämtar både kraft och inspiration från din omgivning.

Vågen 23/9-22/10

På söndagen når du kulmen för allt som du presterat den senaste tiden och du är ganska nöjd med vad du åstadkommit. Du vet att du är på väg in i en ny fas av din vardag och det här är slutklämmen på den gamla eran. Under kvällen får du ett kryptiskt meddelande från en vän.

Skorpionen 23/10-21/11

På söndagen är det familjen och om släkten. Det blir en härlig dag då gemenskap och värme dominerar. Lite smått internt käbbel lättar upp stämningen så att det inte blir för stelt. Kvällen bjuder på både en och två roliga överraskningar. Här gäller det att se möjligheter istället för hinder.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Söndagen blir en stillsam oas i en ganska bullrig och stressig vecka. Du kopplar av och tar hand om dig själv den här dagen. Oavsett vilka aktiviteter du ägnar dig åt så uppmuntrar de till eftertanke och självinsikt. Under dagen börjar du planera framåt när det gäller ditt boende.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir i det närmaste pysslig. Du låter din kreativa sida få blomma ut medan du tar dig an dagens projekt. Inget går snabbt den här dagen, men det är inte heller tanken. Du behöver återhämta dig efter en väldigt intensiv vecka. Kvällen blir rolig och annorlunda.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir mycket väntan den här dagen. Oavsett vilka aktiviteter du ägnar dig åt så handlar mycket om tomrummet mellan dem. Det kan vara att du är på väg någonstans i en bil och bara sitter, att du köar eller att du på något annat sätt inte kan aktivera dig för att du måste invänta ett besked.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du utomhus så mycket du bara kan. Frisk luft och motion får dig att släppa taget om de eventuella problem du har. Det blir en härlig och aktiv dag där du både hinner med en hobby och att umgås med dina vänner och familj. Kvällen bjuder på en oväntad nyhet.

Annons