Dagens horoskop lördag 3/6

02 jun, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du har en härlig dag som går i upptäckandets tecken. Dagen handlar om att se och göra saker som väcker din nyfikenhet och lockar fram äventyraren i dig. Du är fri att bestämma över dina aktiviteter idag och det är möjligheten att vara spontan som gör lördagen så speciell.

Oxen 20/4-20/5

Dagen börjar tidigt och slutar sent, men det gör dig inte så mycket för det finns en livfull energi i ditt horoskop just nu. Efter att ha gått igenom en ganska tung period så är det som en vikt har lyfts från dina axlar och du njuter verkligen av den känslan. Kvällen blir rolig och social.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen handlar om aktivitet och om att göra många saker under en komprimerad tid. Det gäller att du inte bara är pigg utan även att du hänger med i hastiga förändringar. Trots att dagen blir härlig så blir den också lite krävande på sitt sätt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen handlar om sommarkänsla och frisk luft. Det blir en härlig dag där du laddar om utomhus. Du stoppar undan alla tankar på arbete och ansvar och fokuserar på dina vänner eller på din familj. Kvällen blir överraskande festlig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inleder lördagen med en sovmorgon om det går. Att få sova utan att bli väckt är en lyx för dig. Under den här dagen fokuserar du på ditt välbefinnande snarare än på aktivitet. Det blir en lugn dag där du tar en sak i taget och njuter av livet.

Jungfrun 23/8-22/9

Den här dagen försöker du prioritera en släkting som du inte hinner träffa så ofta. Nu har en förmåga att gå om varandra och det tycker du är lite sorgligt. Den här dagen blir rolig och utmanande på flera sätt. Du tvingas att konfrontera dina egna fördomar.

Vågen 23/9-22/10

Hela helgen har du ett mål i sikte och din plan är att inte vila innan du når dit du vill. Det finns en drivkraft hos dig som inte är så förekommande hos Vågen i vanliga fall. Idag har du ett starkt behov av att få visa vad du går för. Du vill vara en kraft som alla räknar med.

Skorpionen 23/10-21/11

På lördagen utmanar du dig själv att testa dina gränser idag och det går bra fram till en viss gräns. Det är ingen idé att pressa dig själv för hårt. Du gillar fysiska utmaningar, men du har varit ganska trött i början av veckan så ta det lite lugnt.

Annons

Kvällen blir mysig.

Skytten 22/11-21/12

Du vill göra något vilt och lite galet den här lördagen, men du vill inte göra det själv. Du försöker övertala en vän att våga hänga på, samtidigt som du vet att det du planerat inte alls är något som din vän tycker är kul. Kanske ska du strunta helt i dina planer eller genomföra dem på egen hand.

Stenbocken 22/12-19/1

På lördagen har du fullt upp. Det kan vara att du arbetar eller att du ställer upp som volontär i något som du är intresserad av. Oavsett dagens aktiviteter så går allt i ett även om du inte stressar. Kvällen handlar om familjen och om att lägga sig i god tid.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du utomhus en hel del. Frisk luft och vackra miljöer får dig att koppla av och glömma alla bekymmer för ett tag. Det blir en trevlig men ganska stillsam dag där du får gott om tid att tänka. Kvällen blir trevlig, du omger dig med dina närmaste vänner eller din familj.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Du har väldigt dåligt samvete över en släkting eller en familjemedlem som du inte hunnit träffa så mycket som du anser att du borde. Idag försöker du ta dig tid att umgås med personen ifråga. Det blir en harmonisk och mysig dag där fokus ligger på din släkting.

Annons
Innehåller annonslänkar