Dagens horoskop fredag 2/6

01 jun, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag väljer du att gå emot strömmen för något som du tror starkt på. Du har en fördel av att vara Vädur eftersom Vädurar i allmänhet har en inre styrka som tillåter dig att gå din egen väg. Kvällen bjuder på varierande nöjen tillsammans med familj eller vänner.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen handlar om ömsesidig attraktion, något du kan tycka är lite svårt att hantera. Som singel kan du bara uppleva att det är lite obekvämt men samtidigt intressant. Har du ett förhållande så blir den här typen av starka känslor ett problem som du inte kan låta bli att njuta av.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har funderat en hel del och kommit fram till något som är viktigt för dig. Idag gör du slag i saken och det kan orsaka en hel del lyfta ögonbryn. Som Tvilling är du ganska bekväm med att göra saker på ditt sätt, men idag agerar du rätt så vågat till och med för att var du.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Du går in i den här dagen med ett ganska lågt självförtroende. Du känner att du inte levererat så bra på sista tiden och det gör dig oroad, var inte det. Under dagen kommer du att märka att du faktiskt har många personers beundran och det peppar dig ordentligt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir rolig och varierande. Du är på gott humör den här fredagen och som alltid så lyser det om dig. Under fredagen möter du en ny kollega som imponerar mycket på dig med sin kunskap. Kvällen handlar om att unna sig det bästa och det mesta.

Jungfrun 23/8-22/9

Fredagen handlar om att ha kul, men också om att kunna ägna sig åt det du brinner för. Dagen går i passionens tecken, oavsett om det rör sig om kärleken till en annan person eller kärleken till ett projekt eller en hobby. Kvällen bjuder på en hel del skratt.

Vågen 23/9-22/10

En ny bekantskap stormar in i ditt liv och bländar dig med sin fantastiska personlighet och sin intelligens. Det är sällan du blir så tagen av någon som du blir idag. Njut av känslan och av ruset. Kvällen handlar om skvaller och om att hitta sin plats.

Skorpionen 23/10-21/11

Fredagen bjuder på en hel del olika aktiviteter och du tycker att det är kul att delta så länge du inte känner att du måste. Du hanterar krav ganska dåligt och du slår bakut om du inte har din frihet. Kvällen handlar om att träffa människor och att ha kul. Det blir en sen men minnesvärd fredag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

En chef utmanar dig att göra något som du är väldigt obekväm med men som du innerst inne vet att du borde bli bättre på. Det här är något som är jobbigt för dig eftersom det exponerar din egen osäkerhet. Kvällen blir intressant. Den bjuder på en hel del information.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir intensiv men rolig. Dagen handlar om arbete, men också om kollegor, skratt och en allmänt bra stämning. På kvällen umgås du med en eller flera vänner. Det blir en lyckad kväll som bjuder både på musik, god mat och roliga upplevelser.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir lugn och skön. Du jobbar en del men det finns också en hel del tid till en hobby som du inte hunnit med på ett tag. För dig blir det skönt att komma ifrån vardagen och fokusera på något annat ett tag. Kvällen handlar om enkla men trevliga nöjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir rolig och inspirerande. På jobbet lägger du tonvikt vid de saker som du tycker bäst om att jobba med. Du är även social och utåtriktad och umgås gärna med dina kollegor. Den här dagen passar bra till en spontan aw om den möjligheten finns.

Annons
Innehåller annonslänkar