Dagens horoskop torsdag 1/6

31 maj, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag kommer det upp en fråga eller en uppgift som ligger dig varmt om hjärtat. Det här är något som du verkligen vill engagera dig i och när du brinner för något är du näst intill ostoppbar. Eftermiddagen handlar om att reda ut en frågeställning som rör familjen.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir lite annorlunda. Både arbetsrutiner och de personer du omger dig med än andra än det brukar vara. Du är charmig och rolig idag vilket leder till att det uppstår en fysisk laddning mellan dig och en ny bekantskap, något som piggar upp den här dagen.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Du stressar hit och dit idag och risken är stor att du inte presterar så bra som du skulle kunna göra om du bara fokuserade lite mer. Tvillingarnas sämsta sida är att du inte håller så bra för extern press. Du kan ställa höga krav på dig själv utan problem, det är när kraven kommer utifrån som det blir jobbigt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag drabbas du av kluvna känslor inför en viss problematik som har med jobbet att göra. Du kan se fördelarna med att vissa saker lyckas, men du vet också att det kommer att innebära förändringar för många. Kvällen blir rolig och aktiv på ett bra sätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen börjar du fundera på en längre resa. Det kan vara en semester med familjen eller ett alldeles eget äventyr. Det här är något som kostar pengar som du inte har i nuläget. Du börjar göra upp en plan för att få till ekonomin så du kan förverkliga din dröm.

Jungfrun 23/8-22/9

På torsdagen kommer det in en påverkan både från Månen och från Skorpionen. Det här blir en intensiv och känsloladdad dag. Du är väldigt sensitiv på ett bra sätt. Som singel kan du bli väldigt öppen på gränsen till flirtig när du möter någon som attraherar dig.

Vågen 23/9-22/10

Hela den här veckan har handlat om att prestera och att visa upp dig, den här dagen fokuserar mycket mer på vad du vill och hur du ska nå dit på ett enkelt sätt. Det blir en dag där du tar hand om dig själv och unnar dig det bästa.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag har energin återvänt till ditt horoskop och du gör ditt bästa för att njuta av en rolig men delvis stressig dag. Du kan bli lite emotionell när det kommer till projekt eller uppgifter som ligger dig varmt om hjärtat.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag mår du ovanligt bra både fysiskt och psykiskt. Din vanliga optimism är tillbaka och du tar dig an dagens uppgifter med entusiasm och massor av nya, fräscha idéer. Det blir en rolig och social dag och en fysiskt jobbig men tillfredsställande kväll.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag får du högst oväntade och roliga nyheter som är väl värda att fira. Det handlar om en långsiktig dröm som nu är på väg att bli realitet tack vare din envishet och din insats under förra helgen. Kvällen blir rolig, mysig och bjuder på god mat och massor av skvaller.

Vattumannen 20/1-18/2

Om gårdagen fokuserar mycket på jobbet så fokuserar den här dagen en hel del på familjen och dina nära och kära. Jobbar du försöker du troligtvis smita lite tidigare. Är du ledig så tar du det lugnt och njuter av dagen. Kvällen handlar om god mat och om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Finns du möjlighet jobbar du gärna med praktiska uppgifter den här dagen. Du tycker att det är en skön känsla att se hur saker tar form när du arbetar. Om du har ett mer teoretiskt jobb så försöker du ändå väva in lite mer kreativa och annorlunda arbetsuppgifter.

Annons
Innehåller annonslänkar