Dagens horoskop onsdag 31/5

30 maj, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du är oftast social och utåtriktad, två talanger som du har användning för den här onsdagen. Genom att hålla diskussioner och frågeställningar på en ganska lättsam nivå så lyckas du undvika de flesta konflikterna. Det som kan vara svårt för dig är att inte automatiskt ta ledningen i projektet.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir på många sätt en fin men också tung dag för dig. Du tvingas att ta farväl till något eller någon som varit en del av ditt liv under lång tid. Även om det är jobbigt så känns det också rätt på många sätt. Kvällen handlar om familjen.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Du går in i en period där det ställs allt högre krav på din prestation och din förmåga att leverera. Just kraven kan få dig att bli stressad även om du inte brukar ha några direkta problem med att prestera. Försök att fokusera på en sak i taget så kommer det att bli enklare.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag har du en del tankearbete att göra och det gäller att ha tungan rätt i munnen. Det här kräver både att du tänker utanför den vanliga ramarna och att du utnyttjar din intelligens. Det blir bitvis en tuff dag men den blir också väldigt givande på många sätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte lika glad som i början av veckan. Någon gång under gårdagen verkar din självkänsla ha fått sig ett litet slag och du är inte alls säker på om du kan prestera på den nivå som förväntas av dig. Lejonet kan vara väldigt mycket berg och dalbana. Du är en person som styrs av dina känslor.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag hjälper du en vän. Det kan vara att hen har problem eller så behöver hen bara ett par extra händer i ett projekt som hen håller på med. Jungfrun är väldigt lojal och duktig på att ställa upp på sina vänner. Kvällen handlar om att unna sig något extra. Du förtjänar att bli bortskämd.

Vågen 23/9-22/10

Idag lägger du mycket energi på ett projekt på jobbet men för att få det att fungera så som du vill så måste du se till att ha ett fungerande samarbete med en annan kollega. Vågen är duktig på att skapa relationer och att få olika grupper att harmoniera, en talang som du utnyttjar idag.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

På onsdagen börjar du piggna lite och det är bra eftersom du behöver alla dina krafter inför en utmaning som du möter den här dagen. Med det sagt finns det ändå gott om utrymme att skämma bort dig själv rejält.

Skytten 22/11-21/12

Du planerar framåt den här onsdagen och det känns skönt att du kan göra det utan att ha en massa bagage att släpa på. För första gången på länge är du fri att göra som du vill. Eftermiddagen bjuder på roliga aktiviteter och på trevligt sällskap.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag väljer du att lägga alla tunga tankar åt sidan och gå in för att få en bra dag. Din metod är effektiv och ditt leende är smittande. Du får en trevlig dag på jobbet där du märker att det finns många som uppskattar ditt sällskap. Du är charmen själv när du är på gott humör.

Vattumannen 20/1-18/2

Onsdagen blir en intensiv dag där du kan lägga alla dina privata tankar åt sidan och helt gå upp i jobbet. Den här dagen handlar om möten, om beslutsprocesser och om att få rätt gentemot en chef. Du brukar sällan vara den som sätter ned foten men idag gör du det, med övertygelse.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Du kanske går en kurs eller annan utbildning av något slag. Den här dagen handlar om mycket information och om att ta in kunskap snabbt och effektivt. Det är bra om du inte bara är utsövd utan att du även äter ordentligt. Fiskarna har en tendens att bli disträ när de är hungriga.

Annons
Innehåller annonslänkar