Dagens horoskop tisdag 30/5

29 maj, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen inleds ett nytt projekt på ditt arbete och du ska samarbeta med personer som du antingen har svårt för eller som du inte känner alls. Det här blir en prövande tid, men det är också en möjlighet för dig att växa och ta ansvar på ett nytt sätt.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen försöker du hitta en struktur i allt kaos och som Oxe är du duktig på det. Du får människorna omkring dig att känna ett lugn och en självsäkerhet även när saker förändras. Du finns alltid där för att lyssna, stötta och lära, något som uppskattas mycket av dina kollegor.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en pratglad person som gillar att diskutera och lyfta spännande och intellektuella ämnen. Idag tycker du det är lite extra roligt att gå emot strömmen och skapa debatt för debattens skull. Kvällen kretsar kring en hobby eller träning av något slag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en person som du gärna umgås lite extra med och du prioriterar att matcha så att ni ses idag. Det kan vara en bekant, granne eller kollega. Om det inte är en bestämd date så ser du till att ni springer på varandra av en "slump". Du kan vara rätt så framåt när du vill.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Tisdagen blir en dag då det är viktigt att vara exakt, och det är inte din starkaste sida. Du är oftast snabb och effektiv men för att bli det så brukar du slarva med saker som du vet att du är duktig på. Idag kan mycket gå fel om du inte är noggrann med alla detaljer.

Jungfrun 23/8-22/9

Du drar din undan allt skvaller och alla konflikter på jobbet. Just nu tycker du det är är väldigt jobbigt att hamna mittemllan personer som inte kan hålla sams. Du påverkas starkt av Vågen och det gör att du inte vill ta parti. I övrigt en bra dag där du får mycket gjort.

Vågen 23/9-22/10

Idag tar du mer plats än du brukar och du ser till att både synas och höras i sammanhang som räknas. Det blir en intressant och lärorik dag där vissa kollegor helt kommer att ändra uppfattning om vem du är. Kvällen handlar om att reda ut ett ekonomiskt dilemma.

Skorpionen 23/10-21/11

Även idag är viljan starkare än kroppen och du får inte lika mycket gjort som du skulle önskat. Det blir ändå en bra dag där du umgås en del med familj eller vänner. Är du hemma under dagen så passar du på att verkligen vila ut ordentligt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen blir på många sätt en nystart för dig och det kan göra dig lite vemodig. Även om du ser positivt på framtiden så finns det en del av dig som inte riktigt vill släppa taget. På jobbet så går allt väldigt smidigt och du får beröm för din insats.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir en sorglig dag eftersom du tar farväl till något eller någon som varit med dig länge. Det här är tungt men du vet att det är rätt och det gör hela processen lite enklare. Kvällen kretsar mycket kring minnen och kring det fina som varit.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns starka inslag av vemod och sorg den här tisdagen men också hopp och en tillförsikt i att du fattat rätt beslut. Vattumannen brukar sällan ångra sig eller se tillbaka, men just det här beslutet som du fattat innebär att du släpper taget om något för att du måste, inte för att du vill.

Fiskarna 19/2-20/3

Det är bra om du utgår ifrån att glaset är halvfullt snarare än halvtomt idag. Det är genom att tänka positivt som du kommer att kunna prestera lite extra. Du får draghjälp av Solen som ger dig den energi och ork som du behöver. Dagen handlar också om vänskap och om lojalitet.

Annons
Innehåller annonslänkar