Dagens horoskop måndag 29/5

28 maj, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska tuff inledning på veckan med upprörda känslor och dramatik. Det verkar röra sig om ett bråk inom familjen eller i din närmaste vänskapskrets. Även om du inte är direkt inblandad själv så känner du ett ansvar att medla i den här konflikten.

Oxen 20/4-20/5

På måndagen är du mycket på gång och det gäller att behålla lugnet även när saker blir röriga. Det som kan vara mest frustrerande är att alla ögon är på dig den här dagen. Även om både kollegor och chefer lyssnar på dig så känner du dig obekväm med rampljuset.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Du brukar oftast strunta i konflikter som inte berör dig direkt, det är först när du blir ofrivilligt indragen som du agerar. Idag hamnar du i kläm mellan två riktigt ilskna kollegor och då använder du dig både av din övertalningsförmåga och din charm för att släta över situationen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag fokuserar du mer på att vara social än på att jobba hårt. Visst får du saker gjorda, men i din egen takt och utan att stressa. Finns det möjlighet kan du unna dig en långlunch eller att smita tidigare från jobbet. Just nu lever du livet och tar dagen lite som den kommer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar dig an veckan med en positiv inställning till det mesta. Ditt arbete löper på bra och du känner att du har både kontroll och självförtroende på samma gång. Dagen handlar också om en konflikt i hemmet som bygger på dålig kommunikation snarare än olika åsikter.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har kollegor som bråkar och det gillar du inte alls. Det kan röra sig om en tyst konflikt, att de pratar illa om varandra bakom ryggen eller att de faktiskt skäller ut varandra helt öppet. Du har många gånger försökt att medla mellan dem, men det är omöjligt

Vågen 23/9-22/10

Idag står du i begrepp att göra något som inte alls är så likt dig. Du funderar allvarligt på att agera på ett sätt som kan väcka en del förvåning och i vissa fall gör dina vänner eller kollegor arga. Det som är viktigt för dig idag är att det du gör sker på ditt initiativ och att du följer ditt hjärta.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har en massa planer den här måndagen, men saker går inte riktigt så som du vill. Du är seg och trött och har ingen motivation. Ibland är det bra att lyssna på din kropp och sakta ned tempot ordentligt. En vän finns där om du behöver ventilera dig angående ett privat problem.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns något som du gått och grubblat på ett tag och nu har du kommit fram till vad det är du måste göra för att kunna gå vidare. Det här har inte varit någon enkel process eftersom det innebär att du tar farväl av något som varit en del av ditt liv väldigt länge.

Stenbocken 22/12-19/1

Om du kunde skulle du sova dig igenom det mesta den här dagen, men det gör du inte. Istället försöker du komma ikapp lite både hemma och på jobbet. Även om inget går fort den här dagen så är du ändå förvånansvärt effektiv. Kvällen handlar om hemmamys och god mat.

Vattumannen 20/1-18/2

Början av den här veckan är en process. Det handlar om att gå vidare men också om att ta farväl. Det blir en dag som både är jobbig och bra på samma gång. Mycket den här måndagen kretsar kring en viss händelse och du fokuserar mycket på en viss individ.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns mycket vilja och många idéer hos dig idag. Det blir en bra dag som går fort och där du får mycket gjort. Just nu ger Månen dig lite extra kreativitet och får dig att se ovanliga men väldigt bra lösningar på dilemman som kan uppstå på jobbet.

Annons
Innehåller annonslänkar