Dagens horoskop söndag 28/5

27 maj, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om familjen och kanske om att fira mamma. Det blir en dag som bjuder på god mat, mysig fika och ett härligt umgänge. Om du inte tillbringar dagen med din familj så får dina vänner hoppa in som ersättare. Kvällen blir fysiskt intensiv.

Oxen 20/4-20/5

på söndagen firar du något eller någon. Det kan vara mamma eller att en familjemedlem äntligen är hemma efter en längre resa. Det blir en mysig dag som till stor del kretsar kring god mat, fika och att bara ha trevligt. Kvällen handlar om en överraskning.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen handlar om familjen och om att umgås. Det blir en dag som bjuder på god mat, kanske en smarrig fika men framförallt bjuder den på en känsla av samhörighet och glädje. Idag passar du på att fira eller ta lite extra hand om en äldre släkting.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag vill du unna dig saker och då kan shopping stå högt på listan. Du tillbringar gärna dagen tillsammans med dina vänner. Det blir en skön söndag som kantas av fina fynd, god fika och en massa skvaller. En perfekt avslutning på en lång veckan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen överraskar med nyheter och med en förfrågan som du inte alls väntat dig. Det här är ett frestande förslag men det kräver att du funderar igenom det noga eftersom det kan komma att involvera fler personer än bara dig, hela din familj kan bli påverkad.

Jungfrun 23/8-22/9

Söndagen handlar om att stötta och trösta. Du är en väldigt pålitlig vän som aldrig skulle lämna en vän i sticket. Idag visar du prov på en beundransvärd lojalitet och ett otroligt tålamod.På kvällen unnar du dig att göra något uteslutande för din egen skull.

Vågen 23/9-22/10

Söndagen handlar om familjen och kanske mest om lilla mamma. Det blir en fin dag som bjuder på hemmamys och gofika. Kanske hittar du på något lite extra för att överraska dina nära. Vågen kan vara både påhittig och omtänksam när du är på det humöret.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag börjar du göra lite efterforskningar om en vän som du tappat kontakten med men som du vill träffa igen. Det verkar som om hen är betydligt svårare att få tag på än du räknat med. Som tur är finns det ett otroligt driv hos dig när du verkligen vill något, och det vill du idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Söndagen blir en härlig dag som ger dig chansen att få varva ned ordentligt. Den här dagen bjuder på möten, härlig mat och lite oväntade situationer. För dig blir det en dag som har allt. Du knyter nya, värdefulla kontakter samtidigt som du skämmer bort dig själv ordentligt.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen känns betydligt mer stabil än lördagen. Här gör du det du ska och du visar vart skåpet ska stå, Det finns inte bara en envishet som är beundransvärd hos dig, det finns också en självklarhet som är svår att uppnå för andra. Kvällen bjuder på en reunion av något slag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder söndagen med att vara slut i både kropp och själ. Ett par timmars extra sömn på dagen kan hjälpa dig att få ordning på dygnsrytmen igen. Idag firar du gärna med lite god mat och fika. Det har varit en lång vecka och nu vill du bara hänga med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen blir en riktig familjedag. Oavsett om du firar mors dag eller inte så ser du till att omge dig med dina nära och kära. Du är gärna utomhus och ägnar dig åt trivsamma, men rätt så lugna aktiviteter. Söndagen handlar om återhämtning.

Annons
Innehåller annonslänkar