Dagens horoskop fredag 26/5

25 maj, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På fredagen vill du bara ha kul och helst inte arbeta alls. Om du ändå jobbar förvandlar du hela dagen till en fest. Du strör din charm omkring dig och du lockar dina kollegor till skratt. Kvällen handlar om att unna sig, det kan vara att gå ut med vänner, laga god mat eller köpa en present till sig själv.

Oxen 20/4-20/5

På fredagen har du svårt att fokusera på arbetet. En viss kollega upptar mycket av dina tankar och kan göra dig både ofokuserad och lite slarvig. Det har länge funnits en laddning mellan er två men den senaste tiden har eran relation blivit mer och mer flirtig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen handlar om att göra små förändringar hemma för att förhindra att ditt liv känns statiskt. Det kan röra sig om att ta upp en hobby, planera en resa eller kanske titta på en utvecklande kurs av något slag. Kvällen handlar om att träffa vänner och om att släppa loss.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du på ett riktigt partyhumör och mycket den här dagen kretsar kring kvällens aktiviteter. Trots det så har du en arbetsdag som du ska genomföra och där är det samarbete och lyhördhet som gäller. Var öppen för förslag från dina kollegor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen blir en rolig dag där du charmar alla med din busighet och din härliga humor. Idag är du spontan om det går och du träffar gärna vänner efter jobbet. Har du möjlighet kan det även bli en riktig långlunch tillsammans med vissa utvalda kollegor.

Jungfrun 23/8-22/9

Du lärde dig många nya och intressanta saker igår och idag ska du försöka praktisera det som du lärt dig. Det blir en bra men också lite förvirrande dag där du måste tänka både en och två gånger innan alla pusselbitar trillar på plats. Kvällen ser ut att bjuda på nöjen.

Vågen 23/9-22/10

Du är på ett riktigt festhumör och då är det få som kan slå din humor och din härliga utstrålning. Du är sugen på att träffa nya och intressanta människor. När du får ett tips på en rolig aktivitet efter jobbet försöker du dra med en kollega eller vän. Det kan bli svårt eftersom hen är en riktig hemmakatt.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns något glatt och lättsamt över ditt tecken idag. Allt du tar dig för flyter på utan att du egentligen anstränger dig. Idag använder du dig av din humor för att få en kollega på gott humör. Du älskar när den här personen ler. Kvällen handlar om att ha kul.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en konflikt mellan dig och en kollega och den är på väg att eskalera. Även om det mest handlar om en frostig kyla mellan er snarare än verbala dispyter så känner du att hela situationen har gått för långt. Idag vill du rensa luften och se om ni båda kan börja om från början.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen förvånar du både dig själv och andra med din skicklighet och din uthållighet. Du har varit lite osäker på din form under våren, men nu bevisar du en gång för alla att du kan när det gäller. Kvällen handlar om vänner och om nöjen. Den kan bjuda på en spontan aw.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir både en nystart och ett avslut. Du tar tag i saker som handlar om framtiden samtidigt som du ser till att knyta ihop säcken på ett pågående projekt. Kvällen handlar om att etablera kontakter men också om att kunna ha kul och släppa loss.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du på ett strålande humör. Det finns en massa härlig humor och värme hos dig. Det här är en dag som gjord för sällskap så du söker gärna upp kollegor och vänner för att umgås. Kvällen blir lika rolig som dagen. Du möter en person med magnetisk karisma.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons