Dagens horoskop torsdag 25/5

24 maj, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du har mycket att göra den här dagen, men genom att hålla humöret uppe och unna dig att vara social med dina kollegor så går det ganska bra. Den här typen av dagar ska du vara extra noga med att äta, du slarvar ofta med både mat och sömn.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det full fart på dig och du är överallt samtidigt. Du umgås gärna med lite yngre personer just nu eftersom det får dig att känna dig friare. De yngre kollegorna är oftast inte lika dömande som äldre personer. Kvällen handlar om att släppa loss din fantasi.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den där smygande rastlösheten dröjer sig kvar och du inser att du måste hitta en långsiktig lösning för att bli av med den. En mer drastisk åtgärd kan vara att börja plugga eller söka ett nytt arbete. Ett annat alternativ kan vara att prata med din chef om att få lite nya utmaningar på jobbet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Du har en massa bra energi i ditt tecken och det ger dig både unika idéer och förmågan att genomföra dem. På torsdagen är du ovanligt charmig och du saknar inte hjälp när du känner att du behöver det. Under den här dagen får du chansen att pröva något nytt och utmanande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag hamnar du i en svår situation. Här kan du välja att ta strid för det du tror på eller backa undan och undvika en konflikt. Lejonet är sällan rädd för en fajt, men frågan är om du inte har mer att vinna på att vara lite diplomatisk. Den här är en person som kan vara väldigt långsint.

Jungfrun 23/8-22/9

Dagen handlar om att lära sig saker. Du kan vara på en kurs, utbildning eller så får du möjligheten att pröva på nya uppgifter på jobbet. Dagen blir stimulerande och ger dig positiv energi. Kvällen handlar om ett ganska saftig skvaller som du råkar få höra.

Vågen 23/9-22/10

Du får en unik chans idag men då måste du också våga satsa, något som du kan tycka är lite jobbigt. Vågen spelar gärna med säkra kort, men idag är det allt eller inget som gäller så du måste våga ta ut svängarna lite extra. Kvällen blir intressant.

Skorpionen 23/10-21/11

En chef går emot dina förslag och det får dig att se rött. Du har en känsla av att hen medvetet försöker sätta dig på plats genom att hela tiden markera vem det är som bestämmer. Skorpionen har svårt för den här typen av stel hierarki, du föredrar en lite mer flexibel ledarstil.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Torsdagen handlar om att ta djupa andetag när du känner dig stressad. Du har mycket som ska göras, men det blir inte bättre av att du jagar upp dig själv, snarare tvärtom.Under dagen möter du en utmaning som kan dra ut på tiden. Kvällen blir lugn och skön.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag vill du så gärna bevisa för din omgivning att du är en kraft att räkna med. Även om du är i ovanligt bra form så kan de krav du ställer på dig själv idag göra att du tycker du är sämre än du är. Glöm inte bort att ha roligt och att hitta leken i allt du gör. Kvällen blir intensiv.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag vågar du sticka ut hakan lite och föreslå saker som går emot de vanliga rutinerna. Vattumannen är en visionär och kan ofta se lösningar som inte ligger inför de traditionella ramarna. Kvällen bjuder på en annorlunda upplevelse som kan innehålla musik på något sätt.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du chansen att göra riktigt bra fynd, men då får du inte tveka för länge. Det är viktigt att slå till och att ha självförtroendet nog att lita på din magkänsla. Under dagen hör du en underlig kommentar från en kollega. Hen försöker säga dig något, men hen hittar inte riktigt orden.

Annons