Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 24/5

24 maj, 2023

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen blir du riktigt arg och frustrerad. Det handlar om att ledningen på ditt arbete kräver mer än du tycker är rimligt. Du säger ifrån och påpekar att om inte alla uppgifter har hunnits med så beror det inte på dålig personal utan på dålig ledning.

Oxen 20/4-20/5

På onsdagen mår du mycket bättre och du kan variera ditt arbete mer så att det inte frestar på det område av kroppen som du har problem med. Det blir en rolig och kreativ dag där du samtidigt är effektiv och får mycket gjort. Har du möjlighet är du utomhus så mycket du kan.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag finns det mycket rastlöshet i ditt tecken och du kan känna en känsla av instängdhet både på ditt arbete och i ditt liv. Du behöver få bryta dig fri och göra något annorlunda. Har du möjlighet kan du kanske byta uppgifter med en kollega eller göra något impulsivt efter jobbet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Onsdagen blir ganska intensiv, du är stressad och du känner press från flera håll. Det bästa du kan göra den här dagen är att försöka klara av en sak i taget. Det är när du har för många bollar i luften samtidigt som det kan bli stökigt.Nyckeln till att lyckas är att fokusera.

Lejonet 23/7-22/8

Idag skakar du av dig alla negativa tankar och fokuserar framåt istället. Det blir en rolig och livlig dag där du får mycket gjort. En kollega uttrycker sin beundran för dig och du känner dig lite misstänksam mot hens komplimanger. Det här är en person som oftast nästan alltid har en baktanke med allt.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag finns det något spontan och lite busigt över ditt tecken. Om du kombinerar den här påverkan med din vanliga, sylvassa ironi så kan du av misstag råka såra en kollega som är lite extra känslig. Vakta din tunga kring den här typen av arbetskamrater.

Vågen 23/9-22/10

Idag strålar du som solen själv och det kan väcka en viss misstänksamhet hos vissa kollegor som fått stå ut med ditt dåliga humör i början av veckan. Den här dagen väntar det nyheter som berör både dig som person och hela din familj. Kvällen handlar om att träna.

Skorpionen 23/10-21/11

Även om du ligger bättre till idag jämfört med igår så har du ändå en del att ta ikapp. Idag har du möjligheten att få hjälp av en kollega som inte kan säga nej till dig. Du bollar idéer om sommaren och om olika aktiviteter med en vän. Just nu är du sugen på att ha kul.

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen blir en dag där lärandet står i fokus. Du har ett starkt behov av att få utveckla dig i din roll på arbetet och du gör du bäst genom en kurs eller att pröva på andra uppgifter. Under dagen möter du en person som tar dig med storm.

Stenbocken 22/12-19/1

Även onsdagen handlar om mycket arbete och högt tempo, men även om det är lite stressigt så känner du dig trygg i att hinna med. Du är ganska självsäker just nu och det märks tydligt. Idag hör en person av sig och vill träffa dig, du är mer saknad än du vet om.

Vattumannen 20/1-18/2

Arbetet byter lite inriktning den här dagen och du får mer utlopp för dina idéer. Onsdagen blir en trevlig och lärorik dag som bygger mycket på möten och på att lära känna nya personer. Kvällen bjuder på god men enkel mat och trevligt sällskap.

Fiskarna 19/2-20/3

På onsdagen behöver du ett starkt självförtroende och en vilja av järn, två saker som du inte brukar ha. Hela dagen blir en utmaning för dig, men en positiv sådan. Du tvingas att möta båda dina negativa sidor och dina styrkor. Du går ur den här dagen som en betydligt mer självsäker Fisk.