Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 23/5

23 maj, 2023

Väduren 21/3-19/4

Idag får du en bekräftelse från din chef och det gör dig väldigt glad. Även om du själv vet om att du presterat bra så känns det ännu bättre att få höra det från någon annan, särskilt en person som du respekterar. På kvällen vill du fira med familjen.

Oxen 20/4-20/5

Du verkar ha ont i kroppen eller vara lite skadad på något sätt och den här värken ger sig tillkänna idag. När du inte mår fysiskt bra kan du bli grinig. Vad du borde göra är att fokusera på arbetsuppgifter som inte är smärtsamma. Kvällen handlar om att ta hand om dig själv.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

På tisdagen är det full fart på dig och det kan vara svårt för dina kollegor att hinna med i ditt tempo. Det rör sig mycket tankar och idéer i din hjärna just nu, men du är inte alltid så bra på att formulera dina tankar i ord. Du behöver ta dig tid att fundera över hur du ska presentera dina idéer.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Även om du fortfarande känner dig lite osäker den här tisdagen så tar du ändå tag i saker som du inte är så bekant med men som måste bli klara. Du stiger ut ur din bekvämlighetszon och det är ett stort steg för dig. Kvällen handlar om fysiska aktiviteter.

Lejonet 23/7-22/8

Du är fortfarande lite tankfull den här tisdagen. Även om du har kommit fram till en del saker under gårdagen så finns det fortfarande mycket att tänka på. En ung släkting behöver din hjälp och din vägledning. Hen ser dig som någon form av mentor.

Jungfrun 23/8-22/9

På tisdagen kan du tvingas gå hem tidigare på grund av ett familjeproblem som kräver omedelbar uppmärksamhet. Det här är ett ovanligt beteende för Jungfrun eftersom du oftast sätter ditt arbete i första rummet. Kvällen bjuder på nyheter.

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen blir en intressant dag som kan bjuda på snabbt uppflammande men ganska kortvariga konflikter. Mycket grundar sig i ditt dåliga humör och i dina stundtals ganska vassa pikar. På kvällen börjar den här påverkan släppa och du blir betydligt roligare att ha att göra med.

Skorpionen 23/10-21/11

Du ligger efter den här tisdagen och det stressar upp dig. Vanligtvis har Skorpionen flera växlar och kan utan problem öka tempot om det behövs. Just nu har du inte den förmågan och det gör att du blir irriterad. Kvällen passar bra till träning.

Skytten 22/11-21/12

Idag tröstar du och tar hand om en vän som mår dåligt, du har gjort det lite till din uppgift att se till hen. Det här är en vän som inte är lika stark eller har samma självförtroende som du har och det vill du ändra på. Kvällen blir mysig men lite för sen.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen kan inledas rätt stressigt, men du får oväntad hjälp och då går det bättre. Den här dagen blir rolig och fartfylld från morgon till kväll. Även om du är stressad så ser du till att ta dina raster och ger dig själv utrymme att umgås med dina kollegor. Kvällen handlar om att utmana sig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Även tisdagen inleds rätt så monotont och förutsägbart, det som är trevligt den här dagen är att du har en roligare medarbetare som piggar upp arbetet med sin humor och sina upptåg. Kvällen handlar om en vän och om hens bekymmer.

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen handlar om att skapa ordning och struktur för att få vardagen att gå ihop. Det här är inte din starkaste sida. Fiskarna tror på lite mer "ta dagen som den kommer" mentalitet och därför blir det tufft för dig att skapa den här typen av regler, även om du vet att de behövs.