Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 22/5

22 maj, 2023

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir väldigt mysig även om du jobbar hårt. Mycket den här dagen handlar om familjen, om hemmet och om trygghet. Det blir en dag då du hämtar energi från dina kära.Kvällen bjuder på roliga och överraskande nyheter.

Oxen 20/4-20/5

Du stressar inte idag även om det finns mycket att göra. För dig är noggrannhet A och O den här dagen. Du vill att saker ska bli gjorda på rätt sätt. Idag får du oväntat beröm av en chef eller någon som är ännu högre i näringskedjan. Du blir smickrad och överraskad av uppmärksamheten.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag har du flera smarta idéer och du nöjer dig inte bara med att ta fram visioner, du driver även igenom dina förslag. Den här energin gör dig väldigt målmedveten men också öppen för andra personers tankar om förbättringar. Du är prestigelös, vilket är bra.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du inleder veckan lite avvaktande. Det finns saker som du skulle vilja genomföra, men du ser samtidigt en massa problem som kan uppstå. Idag försöker du inte ens tackla de här utmaningarna utan du håller dig till saker som du känner att du kan. Kvällen blir informativ.

Lejonet 23/7-22/8

Du inleder veckan ovanligt stillsamt för att vara ett Lejon. Det brukar vara full fart på dig, men inte idag. Du funderar mycket över framtiden just nu och över vilket håll ditt liv är på väg åt. Tunga ämnen så här i början på veckan, men det finns en del frågor att ta ställning till.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har en påverkan på ditt tecken just nu som gör dig lite extra familjekär. Du fokuserar mycket på dina nära och kära den här dagen. Det kan handla om att du lagar en god middag, att du överraskar din familj med ett roligt initiativ eller att du bara myser hemma.

Vågen 23/9-22/10

Månen styr över ditt humör, särskilt under de första dagarna den här veckan. Det är en negativ påverkan som kan yttra sig i att du får en kort stubin. Det som är viktigt är att vara medveten om hur du beter dig och att inte hålla inne med ursäkter när du märker att du går för långt.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en förvirrad inledning på veckan där du inte gör så mycket nytta som du skulle behöva. Det handlar om att du har svårt att fokusera för dina tankar fladdrar hela tiden iväg. Någon som har skett under helgen dröjer sig kvar hos dig och stjäl din uppmärksamhet.

Skytten 22/11-21/12

Du går in i veckan med en påverkan från Kräftan. Det finns en mjukhet och en empati hos dig som tar din omgivning med storm. Vanligtvis är du charmen själv, men många Skyttar kan vara lite egocentriska och glömma bort andra människors behov.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lugn måndag som kan bjuda på sovmorgon för lyckligt lottade Stenbockar. Du har saker att göra hela den här dagen, men du har möjlighet att ta saker i din egen takt och lägga upp arbetet efter eget huvud. Kvällen bjuder på en liten överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du jobbar just nu med något som varken kräver kreativitet eller fantasi. Mycket av det du gör bygger på upprepningar och kontroller. Måndagen kan bli lite enformig så se till att variera den så mycket du kan. Kvällen är bra att ägna åt en fysisk utmaning.

Fiskarna 19/2-20/3

Det verkar vara något som är lite problematiskt inom familjen och du finns förstås där för att stötta och hjälpa. Oavsett vilken position du har inom familjen blir du en riktig hönsmamma när saker kör ihop sig. Du är den som lyssnar, fixar och pushar om det behövs.